ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.085 Çözümler 6 1 Mayıs 2024 #1 Bugün Update'ler vardı herhalde dedim ve PC güncelleştir ve kapat yaptım. Kendi kendine Windows 11 yapmış. Nasıl geri 10'a dönebilirim?
Bugün Update'ler vardı herhalde dedim ve PC güncelleştir ve kapat yaptım. Kendi kendine Windows 11 yapmış. Nasıl geri 10'a dönebilirim?
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 1 Mayıs 2024 #2 ozguven_askim dedi: Bugün Update'ler vardı herhalde dedim ve PC güncelleştir ve kapat yaptım. Kendi kendine Windows 11 yapmış. Nasıl geri 10'a dönebilirim? Genişletmek için tıkla... Dönmenizi önermem ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ozguven_askim dedi: Bugün Update'ler vardı herhalde dedim ve PC güncelleştir ve kapat yaptım. Kendi kendine Windows 11 yapmış. Nasıl geri 10'a dönebilirim? Genişletmek için tıkla... Dönmenizi önermem ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #3 Windows 10'u indirin linke tıkla Artı 0 Eksi