Windows 11'den Windows 10'a nasıl geçilir?

dustumhan_06

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar, Windows 11'i bilgisayarım zaten desteklemiyordu, bazı aksaklıklar nedeniyle Windows 10'a geçmeye karar verdim. Fakat dosyaları şu an yedekleyemeyeceğim için bilgisayarı sıfırlamadan bu işlemi nasıl gerçekleştiririm?

Selamlar, Windows 11'i bilgisayarım zaten desteklemiyordu, bazı aksaklıklar nedeniyle Windows 10'a geçmeye karar verdim. Fakat dosyaları şu an yedekleyemeyeceğim için bilgisayarı sıfırlamadan bu işlemi nasıl gerçekleştiririm?
Googleye Windows 10 indir diyerek indire bilirsiniz.

Reis indirip kurmak kolay ama dosyalarımın silinmeyeceği bir yol var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video bı göz atın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video bı göz atın isterseniz.

İzledim ancak C diski siliniyor tamamen

USB bellek ile format atın. Atmadan önce Rufus ile ISO yazdırın öyle atın. Eğer önemli dosyalarınızın gitmesini istemiyorsanız USB belleğe atın.
Chatgpt yardımı ile bakıyorum, yapacağım inşaallah

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı