Windows 11'den Windows 10'a nasıl geçilir?

Mantıklıymış. Ona bir bakayım.

8GB RAM sanırım biraz yetersiz kalıyor Windows 11 için. Doğru mudur?
Bana göre yetersiz. Bende 8GB RAM kullanıyorum ve boştayken bile 2GB üstü kullanıyordu. Oyunda nasıl kullanıyordu düşünemiyordum. Sonradan Windows 10'a geçtim. Şuan rahatım.

Güncel PC'lerde kullanmaya çalışmanı tavsiye ederim hocam sürücüler bir oradan bir buradan patlıyor bu da benden ufak bir görüş

13650HXli sistem de Windows 10 bir ses driveri patlıyor bir Serial I/O patlıyor her şeyi manuel kurmak zorundasın MyASUS görmüyor o driveri bile Windows 10 da ses sürücüsü bile kendi Microsoft'un sürücüsünü kullanmaya çalışıyor
hocam 4 - 5 bin seri ekran kartı 13 - 14 nesil işlemcilerin varsa geçebilirsin ama günümüz türkiye ekonomisinde w10 iyidir.

Hocam Windows 10 için gayet yeterli. Zaten özel sürümle 1.2 GB kullanıyor. Normal sürümde 2.4 GB.

Benim sistemde problem var o zaman hocam pek bir farklılık göremedim ben açıkçası RAM kullanımında

Hocam Windows 10 için gayet yeterli. Zaten özel sürümle 1.2 GB kullanıyor. Normal sürümde 2.4 GB.
Aslında Windows 11 Home kurarak RAM kullanımın önüne biraz geçemez mi? Windows 11 Pro'da çok gereksiz ayar ve uygulamalar falan var. Mantıklı olabilir mi sizce?

Hocam 4 - 5 bin seri ekran kartı 13 - 14 nesil işlemcilerin varsa geçebilirsin ama günümüz Türkiye ekonomisinde Windows 10 iyidir.

12'den sonrası Windows 11 ideal hocam sürücüler eski kullanıldığında sıkıntı yaratıyor

Aslında Windows 11 Home kurarak RAM kullanımın önüne biraz geçemez mi? Windows 11 Pro'da çok gereksiz ayar ve uygulamalar falan var. Mantıklı olabilir mi sizce?

Çok bir farkı yok hocam

1744802515984.png

Şu 3'ü yetiyor zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı