Windows 11'den Windows 10'a USB ile geçiş yapma

Hocam galiba ben bu dedikleriniz sebebiyle Windows 11 kurduğumu varsayıyorum. Şu siyah ekran giderse kurulumu tamamlayıp usbyi boşaltıp rufusla usbye Windows 10 kurup öyle yapmayı deneyeceğim. Bu arada usbde bir CCC diye başlayan öyle devam eden bir yer vardı birde UEFI_.. diye bir yer vardı sanırım 2ye bölünmüş USB

@Webcam kullanan insan

Anladım. Tekrar 10 USB'si hazırlayacağınızda haber verin yardım edelim.

UEFI GPT kurulum olduğundan dolayı UEFI yazıyor, CCC'yi anlamadım.

Siyah ekran içerisinde sol üstte alt tire gibi bir işaret var mı? Kurulumun başlaması USB belleğin hızına göre değişebilir ama şu ana kadar başlaması gerekiyordu.

Hocam usb'yi mavili yere taktım ve tire yok fakat, CCC dediğimde sanırım dosyanın ismiydi önemli birşey değildir ve aklıma ekranın boot menüde takılmış olabilecegi geldi ve entere bastım klavyenin ışığı yandı söndü falan bir şeyler olucak sanırım. Anında haberdar ederim. ( telefondan yazıyorum gramerim için kusura bakmayın)

Farklı bir USB portuna örneğin 2.0 portuna takıp deneyebilirsiniz belki işe yarar.

@Prime777 @Webcam kullanan insan hocam hâlâ siyah ekranda. Nasıl duzeltebilirim ben bunu?

USB belleğin içerisindeki Windows ISO dosyası bozulduysa kuruluma geçemiyor olabilir. Ama bu saçma çünkü az önce Windows 11 kurulum ekranı açılmıştı. Diğer 2. gözükeni seçtiğiniz zaman mı böyle oldu? Tekrar 1. gözükeni dener misiniz? Dediğim gibi farklı USB portuna takıp da denemenizi öneririm bazen çözülebiliyor.

Hocam 2.yi denemek için kasadan reset tuşuna bastım zaten ama siyah ekranda takılı kaldı. Ondan ne yapacağımı bilemiyorum şuan.

Hocam 2.yi denemek için kasadan reset tuşuna bastım zaten ama siyah ekranda takılı kaldı. Ondan ne yapacağımı bilemiyorum şu an.

Ha, ne BIOS'a ne de boot menüye giremiyorsunuz yani? USB belleği çıkartın eğer takılıysa ondan sonra reset atın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…