Windows 11'e 2021'de geçiş yapmak mantıklı mıdır?

• Konuyu başlatan BGSGP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.040

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Windows 11 çıktı ve Microsoft'un Windows 10'u eskitebildiği kadar eskiletmeye çalışacağının garantisini verebilirim. Hatta belirlendi bile. 2025'de Windows 10 çöp olacak diyorlar. Sizce şu anda (2021 yılında) Windows 11'e geçmek mantıklı mıdır? Güvenlik açıkları, kasmalar, problemler vesaire var mıdır?

İşlemciniz AMD değilse ve sisteminiz destekliyorsa geçilebilir. İşlemciniz AMD ise 1-2 ay daha beklemeniz daha mantıklı olur.

Valla moderatörlerin de böyle konuları onaylamaktan ciğerleri solmuştur.

Geçeceksen geç işte geçmeyeceksen geçme. Sana kalmış. PC havaya uçmayacak sorun çıksa.

Valla ben aylardır kullanıyorum. Tasarımı için geçmiştim ve tasarım konusunda güzel. Bunun yanı sıra ufak ancak önemli özelliklerde kayıp var. Örneğin görev yöneticisinde sürükle bırak çalışmıyor. Bu tip şeyler sorun değil dersen geçilebilir. Ancak Windows 10 zaten taş gibi çalışıyor, 11'e geçmenin pek bir mantığı yok "şimdilik". DirectStorage gelince paşa paşa geçeceğiz o ayrı. :D

Şuan Windows 11'den yazıyorum kesinlikle gelmeyin. 10 şimdilik daha stabil ve tasarımsal olarak daha kullanışlı.
Windows 11 de bir sürü tasarımsal hatalar var. Tasarımsal olarak tam bir katil diyebilirim.

"Ve her kimseye microsofttan windows 11 müyesser ola, windows 11'i Nizâm-ı Âlem için katl eylemek münasiptir. Ekser ûlema dahi tecviz etmiştir. Anınla amil olalar.’’ Fatih Sultan Windows

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı