alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #21 Erdem Altunbaş dedi: WSA yerine bunu kullanabilir. Eki Görüntüle 2251480 Minecraft denedim çalışıyor. PUBG da çalışır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kontrol ayarları nasıl yapılır? alpermen dedi: Kontrol ayarları nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Tuş senkronizyonu.
Erdem Altunbaş dedi: WSA yerine bunu kullanabilir. Eki Görüntüle 2251480 Minecraft denedim çalışıyor. PUBG da çalışır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kontrol ayarları nasıl yapılır? alpermen dedi: Kontrol ayarları nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Tuş senkronizyonu.
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 13 Temmuz 2024 #22 Onu inanki bilmiyorum.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.040 Makaleler 19 Çözümler 225 Yer Erzincan ❄️ 13 Temmuz 2024 #23 @kitlerse Windows 10 da yok, Windows 11 de ise 21h2'den sonra WSA kaldırıldı.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #24 Erdem Altunbaş dedi: Onu inanki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani direk indirip giriyorsun hiç tuş falan ayarlamıyorsun eğer yapabilirsen PUBG dener misin?
Erdem Altunbaş dedi: Onu inanki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani direk indirip giriyorsun hiç tuş falan ayarlamıyorsun eğer yapabilirsen PUBG dener misin?
ft.mehmet Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #25 Maomao dedi: @kitlerse Windows 10 da yok, Windows 11 de ise 21h2'den sonra WSA kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da var
Maomao dedi: @kitlerse Windows 10 da yok, Windows 11 de ise 21h2'den sonra WSA kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da var
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 13 Temmuz 2024 #26 kitlerse dedi: WSA'yı indirmek için: GitHub - MustardChef/WSABuilds: Run Windows Subsystem For Android on your Windows 10 and Windows 11 PC using prebuilt binaries with Google Play Store (MindTheGapps) and/or Magisk or KernelSU (root solutions) built in. WSA pac-man i kurmak için: GitHub - alesimula/wsa_pacman: A GUI package manager and package installer for Windows Subsystem for Android (WSA) Konuyla ilişkin videolar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca WSA'yı kurarken pre versiyonları kurmayın. Eki Görüntüle 2251454 Hocam emulatöre gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam halletim. Ek olarak hesabımı girmem bir sorun çıkarmaz değil mi? Son düzenleme: 13 Temmuz 2024
kitlerse dedi: WSA'yı indirmek için: GitHub - MustardChef/WSABuilds: Run Windows Subsystem For Android on your Windows 10 and Windows 11 PC using prebuilt binaries with Google Play Store (MindTheGapps) and/or Magisk or KernelSU (root solutions) built in. WSA pac-man i kurmak için: GitHub - alesimula/wsa_pacman: A GUI package manager and package installer for Windows Subsystem for Android (WSA) Konuyla ilişkin videolar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca WSA'yı kurarken pre versiyonları kurmayın. Eki Görüntüle 2251454 Hocam emulatöre gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam halletim. Ek olarak hesabımı girmem bir sorun çıkarmaz değil mi?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #27 Elweald dedi: Çok teşekkür ederim hocam halletim. Ek olarak hesabımı girmem bir sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kullandıktan sonra tekrar mesaj gönderie misiniz?
Elweald dedi: Çok teşekkür ederim hocam halletim. Ek olarak hesabımı girmem bir sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kullandıktan sonra tekrar mesaj gönderie misiniz?
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 13 Temmuz 2024 #28 alpermen dedi: Kullandıktan sonra tekrar mesaj gönderie misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için. alpermen dedi: Kullandıktan sonra tekrar mesaj gönderie misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi TikTok'u yükledim denemek için gayet stabil çalışıyor denememi istediğin bir uygulama varsa deneyebilirim.
alpermen dedi: Kullandıktan sonra tekrar mesaj gönderie misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için. alpermen dedi: Kullandıktan sonra tekrar mesaj gönderie misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi TikTok'u yükledim denemek için gayet stabil çalışıyor denememi istediğin bir uygulama varsa deneyebilirim.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #29 Elweald dedi: Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için. Genişletmek için tıkla... Normal oyun da ve APK'da kaç FPS aldınız bulestecksden daha mı kötü veya GameLoop'dan? Elweald dedi: Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için. Şimdi TikTok'u yükledim denemek için gayet stabil çalışıyor denememi istediğin bir uygulama varsa deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... PUBG.
Elweald dedi: Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için. Genişletmek için tıkla... Normal oyun da ve APK'da kaç FPS aldınız bulestecksden daha mı kötü veya GameLoop'dan? Elweald dedi: Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için. Şimdi TikTok'u yükledim denemek için gayet stabil çalışıyor denememi istediğin bir uygulama varsa deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... PUBG.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 13 Temmuz 2024 #30 alpermen dedi: Normal oyun da ve APK'da kaç FPS aldınız bulestecksden daha mı kötü veya GameLoop'dan? PUBG. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oynanmaz çok düşük FPS ve görüntü kalitesi berbat.
alpermen dedi: Normal oyun da ve APK'da kaç FPS aldınız bulestecksden daha mı kötü veya GameLoop'dan? PUBG. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oynanmaz çok düşük FPS ve görüntü kalitesi berbat.