Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.083 Makaleler 21 Çözümler 228 13 Temmuz 2024 #31 @ft.mehmet az önce baktım yama yapıp Windows 10'a uyarlamışlar.
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #32 Elweald dedi: Çok teşekkür ederim hocam halletim. Ek olarak hesabımı girmem bir sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sorun olmaz. WSA'yı silerseniz uygulamalarda gider. Zaten bu WSA Microsoft'un kendi programı.Hesabınızı girebilirsiniz. Maomao dedi: @kitlerse Windows 10 da yok, Windows 11 de ise 21h2'den sonra WSA kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Hayır ben kurdum Windows 10'a çalıştı orada GitHub'da 10 versiyonu var. Araştırmanızı öneririm. Elweald dedi: Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için. Şimdi TikTok'u yükledim denemek için gayet stabil çalışıyor denememi istediğin bir uygulama varsa deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya için vs. kullanılır ama oyunda kasmadan oynanmaz.Free fire yüklemeyi denedim Pubg gibi kasmaz diye onda bile kasmaktan oynayamadım
Elweald dedi: Çok teşekkür ederim hocam halletim. Ek olarak hesabımı girmem bir sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sorun olmaz. WSA'yı silerseniz uygulamalarda gider. Zaten bu WSA Microsoft'un kendi programı.Hesabınızı girebilirsiniz. Maomao dedi: @kitlerse Windows 10 da yok, Windows 11 de ise 21h2'den sonra WSA kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Hayır ben kurdum Windows 10'a çalıştı orada GitHub'da 10 versiyonu var. Araştırmanızı öneririm. Elweald dedi: Hocam bir Player APK'sı indirmiştim ama çok verim alamayacağım gibi çok satbil çalışmadı APK olduğu için. Şimdi TikTok'u yükledim denemek için gayet stabil çalışıyor denememi istediğin bir uygulama varsa deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya için vs. kullanılır ama oyunda kasmadan oynanmaz.Free fire yüklemeyi denedim Pubg gibi kasmaz diye onda bile kasmaktan oynayamadım