Windows 11'e artık geçilir mi?

Yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta önce bir güncelleme paketi hatası yüzünden dünya genelindeki birçok Windows 10 cihaz uzun süre çöktü ve çok fazla veri kaybı yaşandı.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta önce bir güncelleme paketi hatası yüzünden dünya genelindeki birçok Windows 10 cihaz uzun süre çöktü ve çok fazla veri kaybı yaşandı.
O olay başka bir olay. İşletim sistemi bağımsız bir olaydı. CrowdStrike olayı. Dünyada en çok Windows 10 kullanıldığı için ondan onun adı ön plandaydı ama her işletim sisteminde oldu.

O olay başka bir olay. İşletim sistemi bağımsız bir olaydı. CrowdStrike olayı. Dünyada en çok Windows 10 kullanıldığı için ondan onun adı ön plandaydı ama her işletim sisteminde oldu.

Ne olduğu farketmez. Windows 11 daha mantıklı, en kötü ihtimal ile aynı performansı alırsın üstüne en güncel sürümü kullanmış olursun. Sistem yeterliyse boşuna bahane üretmeye gerek yok.

Ne olduğu farketmez. Windows 11 daha mantıklı, en kötü ihtimal ile aynı performansı alırsın üstüne en güncel sürümü kullanmış olursun. Sistem kaldırıyorsa boşuna bahane üretmeye gerek yok.
Güncellik iyi bir şey değil.

@807529 ne olduğu fark eder yani hocam. Sonuçta o yazılım Microsoft'un yazılımı değil ve her işletim sisteminde Linux, Windows 10, Windows 11 ne varsa patladı yani.

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. FPS değerlerinde problem yaşamak istemiyorum aslında.

Hocam yorumdakiler sırf yeni diye Windows 11 diyor sanırım 😀 ikisini de kullandım ve şu anda 10'a geçtim kesinlikle 10 daha iyi desteğini keserse ya virüs programı kurup devam et ya da 11'e o zaman geçersin şu anda 10 kur kesinlikle.

Hocam yorumdakiler sırf yeni diye Windows 11 diyor sanırım 😀 ikisini de kullandım ve şu anda 10'a geçtim kesinlikle 10 daha iyi desteğini keserse ya virüs programı kurup devam et ya da 11'e o zaman geçersin şu anda 10 kur kesinlikle.
Hocam çok uzun süredir Windows 10 kullanıyorum ve bir problem yaşamadım. Windows 11'in şu an güncel olması ve her geçen gün daha iyiye gitmesi cazip geliyor. Tasarım olarak da değişiklik istiyorum artık.

Yenilikle alakası yok. Performans olarak farkları olmamasından dolayı Win11 tercih ediyorum.

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. FPS değerlerinde problem yaşamak istemiyorum aslında.

Benim önerim Win11, daha fazla bir şey yazmayacağım hocam kolay gelsin.

Hocam çok uzun süredir Windows 10 kullanıyorum ve bir problem yaşamadım. Windows 11'in şu an güncel olması ve her geçen gün daha iyiye gitmesi cazip geliyor. Tasarım olarak da değişiklik istiyorum artık.

Bende tam tersi tasarımı beğenmedim hocam fakat dediğimi yapabilirsiniz 1,2 yıla zaten 12 çıkacak o zaman belli olmaz şu anda 10 mantıklı benim fikrimce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı