Windows 11'e geçerken temiz kurulum yapılmalı mı?

Windows 11 için büyük güncelleme çıkacaktı o ne oldu aslında o geldikten sonra temiz kurulum iyi olabilir.

hocam bundan 10 gün önce bi program indirdim adını vermek istemiyorum ama 1-2 hafta sonra bi sitede takılırken bir kişi tr log diye konu açmış o kunuya gittiğimde tüm hepsi benim loglarımda e posta şifre vb ama çoğunu geri aldım iyikide erken farkettim
Harddiski söktüm ben hocam veri aktarımı yapılamaz. Ayrıca çok önemli dosya dediğim kaybettiğim kardeşimin ve ailemin eski fotoğrafları sızdırsınlar bir şey olmaz. Konu sapmasın şimdi iyi günler.

Arkadaşlar, Windows 11 geçmeyi planlıyordum zaten fakat tarama yaparken trojan Crypt diye bir şey buldu ve taramaya devam ediyor. Sizce tarama bitince Update ile mi Windows 11 geçmeliyim yoksa temiz kurulum mu?

Eki Görüntüle 1495269

Temiz kurulum ile Windows 11 geçin tabii sisteminiz gereksinimleri karşılıyor işe yoksa Windows 10 kurabilirsiniz.

10'mu iyi 11'mi iyi diye sorduğunu hatırlamıyorum.
Arkadaş 11'e geçmeyi planlıyormuş. Bende uzun zamandır 22000.65 sürümünden beri kullandığım için fikrimi belirttim. Bence 22H2 beklenmeli.

Hocam eskiden Valorant oynuyordum o yüzden arada kaldım. Sizce antivirüs taraması bittikten sonra devam etmeli miyim? Yoksa temiz kurulum mu?
TPM desteğiniz var ise valorant sıkıntı çıkartmaz. Ama ben Windows 11'i uzun süre kullandım. Ve bence 22H2 beklenmeli. Tabii ki her PC aynı performansı vermez. Deneyin olmazsa 10'a dönersiniz.

Arkadaş 11'e geçmeyi planlıyormuş. Bende uzun zamandır 22000.65 sürümünden beri kullandığım için fikrimi belirttim. Bence 22H2 beklenmeli.

TPM desteğiniz var ise Valorant sıkıntı çıkartmaz. Ama ben Windows 11'i uzun süre kullandım. Ve bence 22H2 beklenmeli. Tabii ki her PC aynı performansı vermez. Deneyin olmazsa 10'a dönersiniz.

11deyim şu anlık bir sorun görmedim hocam zaten görürsem 10 dönerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı