Windows 11'e geçildiğinden beri internet kopuyor

Kerimcan.con

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rx 6600 r5 5600 16gb ram
Windows 11'e geçtim kardeşimle beraber Roblox veya GTA 5 filan oynarken ya 1 dklik kopma ya da 1 saat filan kopuyor. Acaba Windows 11'den midir yoksa internet sağlayicimdan mi veya sorun baska bir şey mi? Yardimci olursaniz sevinirim :)

Windows 11'e geçtim kardeşimle beraber Roblox veya GTA 5 filan oynarken ya 1 dklik kopma ya da 1 saat filan kopuyor. Acaba Windows 11'den midir yoksa internet sağlayicimdan mi veya sorun baska bir şey mi? Yardimci olursaniz sevinirim :)
ISS'nizi arayıp sorun eğer onlardan kaynaklı bir kopma varsa zaten sistemlerinde gözükür. Eğer öyleyse düzeltirler ama sorun sizin tarafınızdaysa biz burdayız, tespit etmek için yardım ederiz. Ve ayrıca diğer arkadaşlara yazmak istiyorum. Windows 11 ilk çıktığında kurdum ve bu forumda yazılan hiçbir hata bende çıkmadı.

Benim de aklımda geçmek gibi bir durum vardı bu başlıkla vazgeçicem muhtemelen ama her sisteme göre de farklılık gösterebiliyor. PC sisteminizin özellikleri neler yeterli mi?

Benim de aklımda geçmek gibi bir durum vardı bu başlıkla vazgeçicem muhtemelen ama her sisteme göre de farklılık gösterebiliyor. PC sisteminizin özellikleri neler yeterli mi?

R5 5600 ve RX6600 16 GB RAM var yeterli diye biliyorum :)

Win11 wifi adaptöre farklı sürücü yükleyebilir, sürücü aynı olsa bile win11 de wifi adaptör farklı performans gösterebilir. olabiliyor yani böyle şeyler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı