Rehber Windows 11'e geçilir mi? TPM 2.0 ve güvenli önyükleme yoksa ne yapılmalı?

Konumuzda Windows 11'e geçilir mi? ve TPM 2.0 ve güvenli önyükleme yoksa ne yapılmalı? onu yanıtlayacağız, haydi hazırsanız başlayalım.

Windows 11'e bence şu an geçilebilir birçok özelliği insanları hayran bırakıyor, yalnız şunu da ekleyelim birçok eksileri elbette var. Bunlarda güncellemeler ile geleceğini umuyorum. Windows 10'dan ücretsiz şekilde yükseltme yapabilirsiniz.

Eğer TPM 2.0 ve güvenli önyükleme bilgisayarınız desteklemiyor ise;

1. Microsoft üzerinden Windows 11 ISO dosyasını indirin.
2. Rufus'u açın.
3. (no TPM ve güvenli önyükleme) seçeneğini seçin.
4. indirme işlemi bittikten sonra yüklemeye başlayabilirsiniz.

TPM 2.0 ve güvenli önyükleme olmadan geçmek sağlıklı mı?

Hiçbir sorun yaşamayacaksınız sadece Valorant gibi TPM 2.0 isteyen uygulama ve oyunlara giriş yapamayacağınızı unutmayın. Karar ve tercih sizin. Eğer ki sorun oluşursa sorumluluk kullanıcıya aittir.

Umarım sizlere yardımcı olmuştur. :)

Windows 11'e yükseltmeyle geçtim ve cihazda gözle görülür bir yavaşlama oldu. Ayrıca birçok hatayla da karşılaştım, şimdiye kadar yapılan güncellemeler pek etkili olmadı. Önümüzdeki ay temiz bir kurulum yapmayı düşünüyorum. (Cihazım Windows 11'i destekliyor görünüyor)
(+) 6 aylık deneyimim var Windows 11'de

Windows 11'e yükseltmeyle geçtim ve cihazda gözle görülür bir yavaşlama oldu. Ayrıca birçok hatayla da karşılaştım, şimdiye kadar yapılan güncellemeler pek etkili olmadı. Önümüzdeki ay temiz bir kurulum yapmayı düşünüyorum. (Cihazım Windows 11'i destekliyor görünüyor)
(+) 6 aylık deneyimim var Windows 11'de

Ben desteklenmeyen 12 yıllık PC ile geçiş yaptım. Buna rağmen hiçbir sorun, kasma veya yavaşlama yaşamadım. Aksine iyi bir performans ve deneyim alıyorum.

Temiz kurulum ile yapmayı tercih ettim.
İyi tercih. Zaten herkes temiz kurulumu tercih ediyor, ben ise resetlemeye vaktim olmadığı ve biraz da Win11'i merak ettiğim için yükseltmeyle geçiş yaptım. Belki yaşadığım sorunlar bundan kaynaklıdır.
Education sürümü kullanıyorum.

İyi tercih. Zaten herkes temiz kurulumu tercih ediyor, ben ise resetlemeye vaktim olmadığı ve biraz da Windows 11'i merak ettiğim için yükseltmeyle geçiş yaptım. Belki yaşadığım sorunlar bundan kaynaklıdır.
Education sürümü kullanıyorum.

Bence en kısa sürede temiz kurulumu deneyin. Ben Home sürümünü kullanıyorum.

Konumuzda Windows 11'e geçilir mi? ve TPM 2.0 ve güvenli önyükleme yoksa ne yapılmalı? onu yanıtlayacağız, haydi hazırsanız başlayalım.

Windows 11'e bence şu an geçilebilir birçok özelliği insanları hayran bırakıyor, yalnız şunu da ekleyelim birçok eksileri elbette var. Bunlarda güncellemeler ile geleceğini umuyorum. Windows 10'dan ücretsiz şekilde yükseltme yapabilirsiniz.

eğer TPM 2.0

eğer TPM 2.0 ve güvenli önyükleme bilgisayarınız desteklemiyor ise;

1. Microsoft üzerinden Windows 11 ISO dosyasını indirin.
2. Rufus'u açın.
3. (no TPM ve güvenli önyükleme) seçeneğini seçin.
4. indirme işlemi bittikten sonra yüklemeye başlayabilirsiniz.

TPM 2.0 ve güvenli önyükleme olmadan geçmek sağlıklı mı?

Hiçbir sorun yaşamayacaksınız sadece Valorant gibi TPM 2.0 isteyen uygulama ve oyunlara giriş yapamayacağınızı unutmayın. Karar ve tercih sizin. Eğer ki sorun oluşursa sorumluluk kullanıcıya aittir.

Umarım sizlere yardımcı olmuştur. :)
@Leon Dayı 22h2ye gectinizmi peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı