Windows 11'e geçilir mi?

Bence 1-2 yıl daha Windows 10 ile devam etmekte fayda var. Şu anlık oyunların ve bazı programların verimli veya performanslı çalışacağını düşünmüyorum.

Bence 1-2 yıl daha Windows 10 ile devam etmekte fayda var. Şu anlık oyunların ve bazı programların verimli veya performanslı çalışacağını düşünmüyorum.

Windows 11 kullanan birisi olarak söylüyorum: Bütün programları çalıştırıyor neredeyse. Çalışmayan bir Internet Explorer gördüm. Onu da bile bile çalıştırmıyor zaten Microsoft. Başka çalışmayan uygulama görmedim.

Hemen geçme bence bir sorun vardır belki zaten eninde sonunda geçmek zorunda kalacağız şimdi bence hata olmayan Windows 10'da kal.

Şu an kullanıyorum, başta ufak tefek 1-2 hata vardı onları da düzelttiler zaten. Geçilebilir.

Ek1, en olmadık zamanda office bozuldu ikinci kez yarı yolda bıraktı w10'a geçtim. Nihai sürümden önce tavsiye etmiyorum, ama çok önemli işleriniz yoksa 1 hafta süre verip deneyin ona göre karar verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…