Windows 11'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan BayE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.020
Bu konuların cevabı aslında çok basit geçip deneyin beğenmezseniz veya çok fazla hatalarla karşılaşırsanız geri Windows 10'a dönün herkes farklı deneyim yaşıyor bazılarında kullanılamayacak kadar kasma ve sorun oluyor bazılarında hiç sorun bile olmuyor.

Tarihlere dikkat edelim hocam. O süreden beri çok fazla güncelleme geldi.
Evet doğrudur. O tarihlerden beri kullanmaktayım. Gelen güncellemeler tecrübenizi baştan aşağı değiştirecek seviyede değiller. Insider sürümünü kullanıyorum sırf ne gelecekse önden tecrübe edelim öğrenelim diye. Hala günlük kullanıcının deneyimini etkileyecek seviyede bir farklılık görmedim.

Ve bazı arkadaşların önceki konularda da burada da söylediği durum hala aynen geçerli. Bu sorunun kesin bir cevabı yok. Herkes kendi sisteminde denemek durumunda. Kısacası kendiniz vakit ayırmalısınız.

6 aydır yüzden fazla konusu açılmıştır. İlk zamanlar geçilmesini tavsiye eden maymun iştahlılar vardı. Halbuki bir sürü sıkıntı vardı ya körlerdi yada milletle dalga geçiyorlardı. Şimdi ise geçilmemesini söyleyenler daha fazla.

Ben resmen dağıtıma başlandığında Microsoft üzerinden kalıbını indirip temiz kurulum yapmıştım. Hem işlemcinin(AMD) performansında hem de ekran kartının(AMD) sürücüsünde sorunlar yaşadım. İki yıldır tıkır tıkır çalışan ekran kartı ha bire Wattman hatası verdi. Ayrıca çeşitli buglar vardı. Aero peek kaldırılmış. Bağlam menüsündeki çoğu seçenek ilave bir menü altında gizlenmiş. Bir hafta tahammül edebildim.

Görünen o ki bir sorun gidiyor yerine başkası geliyor. Dün de güncel kullanma hevesi yüzünden canı yanmış bir developer sürüm kullanıcısı konu açtı. 3TB dosyası varmış. Windows 10'a dönemiyormuş falan. Bile bile lades olmuş. Oturmuş bir sistem varken maceraya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı