Windows 11'e geçilir mi?

Teşekkürler herkese bir ara indirmiştim Windows 11'i Valorant'ta hata veriyorda BIOS'a girdim Secure Boot'u kapatınca anakartım bozuldu o yüzden korkuyorum.

Valorant'ta sorun yaşamadan giren var mı?

Bir şeyleri yanlış yapmış olabilirsiniz anakartı bozucak bir durum yok ortada ve Valorant'ta hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Windows 10 böyle hatayla karşılaştım birkaç video izledim çözemedim güncelleme atamıyorum şu an Windows 11'e o yüzden geçmeyi düşünüyorum.

Sistemin destekliyorsa geçebilirsin, sıkıntı olmaz. TPM 2.0 ve Secure Boot desteklediği için Valorant'a gene girebilirsin, sıkıntı olmaz. FPS düşme olaylarının olacağını düşünmüyorum. Windows 10 ile aynı kaynak kullanıyor neredeyse. Windows 10 güncelleme sorunu için ayrı bir konu açarsan yardımcı olabilirim.

Teşekkürler herkese bir ara indirmiştim Windows 11'i Valorant'ta hata veriyorda BIOS'a girdim Secure Boot'u kapatınca anakartım bozuldu o yüzden korkuyorum.

Valorant'ta sorun yaşamadan giren var mı?

Valorant olayı basit internette nasıl yapıldığını gösteren bir sürü video var yapman gereken Secure Boot özelliğini BIOS'tan açmak.

Merhaba. Windows 10'dan Windows 11'e geçmek istiyorum. Bilgisayarım destekliyor fakat sıkıntısı var mı? Mesela Valorant'a girmek için bazı şeyler ile uğraşıyorduk. Şu an nasıl bazı buglar düzeldiyse geçmeyi düşünüyorum da.

7 ay kullandım gayet memnundum Windows 11'den. Bu aralar sıkıldığım için Windows 10'a geri döndüm. Tasarım ve kolaylık açısından bana daha hoş geliyor açıkçası Windows 11'e göre. Valorant konusuna gelecek olursak BIOS'tan Secure Boot özelliğini etkinleştirdiğinizde oynayabiliyorsunuz.(tabii bilgisayarınızda TPM 2.0 desteği varsa.)

@553974 Hocamızın paylaştığı 22H2 sürümünü az önce kurdum. Insider dahil tüm sürümler içinde en sorunsuzu bu. Tavsiye ederim.

@553974 Hocamızın paylaştığı 22H2 sürümünü az önce kurdum. Insider dahil tüm sürümler içinde en sorunsuzu bu. Tavsiye ederim.

Üstüne StartAllback 3.5 kurdunuz mu herşey bilindik usül. Sağ tuşta eskisi gibi.

Merhaba. Windows 10'dan Windows 11'e geçmek istiyorum. Bilgisayarım destekliyor fakat sıkıntısı var mı? Mesela Valorant'a girmek için bazı şeyler ile uğraşıyorduk. Şu an nasıl bazı buglar düzeldiyse geçmeyi düşünüyorum da.

Eğer oyun oynuyorsanız fikrimce şu an geçmeyin. Belli bir süre sonra iyice güncellemeler vesaire gelince ve oyunların rahatça oynanabilir hale geldiğini görünce geçebilirsiniz.

Geçebilirsiniz ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı