Windows 11'e geçilir mi?

Windows 10'la 11 arasında mı fark yok demek istediniz anlamadım ?
Evet, tasarımsal fark dışında aman aman fark yok. Oyun performansı da hemen hemen aynı. Sırf android uygulamalarını çalıştırabiliyor diye sevinmiştim, onu da getirmediler.

Valorant oynamıyorsanız geçebilirsiniz.
Windows 11 destekliyorsa zaten Valorant oynayabilir. Bin tane konu açıldı forumda bununla ilgili.

Merhaba. Halihazırda Windows 10 kullanmaktayim. Guncelleme denetleme kisminda 11'e gecis icin onay yuklemesi bekliyor. Sizce şu an Windows 11'e gecmeli miyim? Bir de Update ettikten sonra butun uygulamalarim silinecek mi?

Şu anda Windows 11 kullanıyorum, benim sistemimde stabil çalışıyor tavsiye ederim.

Update üzerinden güncelleme yaptığınızda uygulamalarınız gitmez olduğu gibi kalır.

Evet, tasarımsal fark dışında aman aman fark yok. Oyun performansı da hemen hemen aynı. Sırf Android uygulamalarını çalıştırabiliyor diye sevinmiştim, onu da getirmediler.

Windows 11 destekliyorsa zaten Valorant oynayabilir. Bin tane konu açıldı forumda bununla ilgili.

Geçilmemeli Valorant oynuyorsa, ben ve iki arkadaşım Valorant'ta mavi ekran veya kilitlenme sorunu yaşıyorduk forumda 3-5 tane konu gördüm böyle.

Evet, tasarımsal fark dışında aman aman fark yok. Oyun performansı da hemen hemen aynı. Sırf android uygulamalarını çalıştırabiliyor diye sevinmiştim, onu da getirmediler.

Oynadığım oyunlar PUBG, Knight Online, Lol gibi oyunlar. Twitch üzerinden yayın yaptığım için birkaç Video programı ve OBS kullanıyorum. Ek olarak Windows 10'dan 11 e geçiş rehberi varmı acaba ? Dosyalarımın silinmesini istemiyorum da :)

Oynadığım oyunlar PUBG, Knight Online, Lol gibi oyunlar. Twitch üzerinden yayın yaptığım için birkaç Video programı ve OBS kullanıyorum. Ek olarak Windows 10'dan 11 e geçiş rehberi varmı acaba ? Dosyalarımın silinmesini istemiyorum da :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pek oyunla ilgilenmem diyorsanız kesinlikle geçmelisiniz.
Oyunlarla ilgili sorun yok. Oynadığım hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım. Valorant ile ilgili sorunların geneli de TPM kaynaklı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı