Windows 11'e geçilir mi?

Bu sebebten demiştim çok FPS kaybı var ISO kalıbınındaki kullanmıyacağın şeyleri çıkarıp geçebilirsin. Çıkarmak için programlar var. Halihazırda çıkarılmış ISO'lar var ancak güven olmaz.

Kesinlikle geçilmez bana göre valorant hata veriyordu w10 a geri döndüm düzeldi

Evet siz Valorant'ta sorun yaşadığınız için kesinlikle çöp bir işletim sistemi, kimse geçmesin arkadaşlar.

Windows 10 kullanıyorum ve Windows 11 geçmek istiyorum.

Sistemim:
i3 12100F.
RTX 3050.
16 GB DDR4 RAM.
500 GB M.2 SSD.
Sizce FPS kaybı yaşar mıyım CS:GO RDR2 gibi oyunlarda?

Sorun olmaz hocam, ama geçecekseniz yükseltme yerine sıfır kurulum ile geçmenizi tavsiye ederim.

İlk sürümlerinde oyunlarda sorunlar yaşayan çok kişi vardı. Oyunu açılmayan, düşük FPS alan çok fazla kullanıcı vardı. Ama çıktığı döneme göre Microsoft oldukça hızlı bir şekilde düzeltti bu sorunları. Ayrıca ekran kartı üreticileri sürücülerini güncelledi.

Sistemine bakınca RTX 3050 kartın olduğunu görüyorum sorun yaşamazsın diğer yorumların da dediği gibi FPS artışı bile görebilirsin. Windows 10'a göre daha düşük FPS alacağın oyunlarda da %1-%3 falan fark olur çok takılma.

Sisteminde 12. Nesil bir işlemcin olduğunu gördüm. 12. Nesil işlemciler masaüstü olanları bile hibrit yapıdadır. Verimli, az güç tüketen çekirdekler ve performans çekirdeklerinden oluşuyor. Windows 10 bu çekirdeklerin farkını doğru bir şekilde kullanacak sürücüye sahip değil. Belki düzelmiştir ama 12. Nesil işlemciler ilk çıktıklarında bazı uygulamalar sadece az güç tüketen çekirdeklerde çalışıyor ve düşük performans veriyordu bu yüzden. 12. Nesil işlemciler için Windows 11 önemli bir güncelleme olacaktır özellikle laptop kullanıcıları.

AMD Ryzen 5 5600 3.5GH
ASUS Radeon TUF RX 6800
16gb ram
1tb ssd

sistemim bu şekilde, sizce geçmem mantıklı olur mu yoksa w10'da mı kalayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı