Windows 11'e geçilir mi?

ooredoo

Decipat
RAM
16
Bu konuyu güncellik olsun ve merakmıdan açıyorum sizce geçilmeli mi? Windows 10'dan ne farkı var hatalar giderildi mi? Geçilse hangi sürüme geçilmeli? Teşekkürler.

Yeni Bir İşletim Sistemi Bazı Hataları Olabiliyor Sisteminiz Güncel Ve Hızlı İse Geçilebilir

İlk çıkışındaki gibi hatalar kalmadı artık, stabil ve uygun. Sisteminiz yeterliyse geçmemeniz hata.
Bazı kişilerin kafaya kalsa Windows 7 kullanmaya devam edecekler.

Bu konuyu güncellik olsun ve merakmıdan açıyorum sizce geçilmeli mi? Windows 10'dan ne farkı var hatalar giderildi mi? Geçilse hangi sürüme geçilmeli? Teşekkürler.
Geçilir. Ben çıktığından beni Windows 11'deydim, sonra yavaşlık sezdim. Windows 10'a geçtim. Ama dün tekrar Windows 11'e geçtim. Şuan Windows 10 kadar akıcı.

Ben 10'un arayüzünü sevmediğim için geçmiştim, çok da sevdim, işlemcim desteklenmiyordu DLL dosyasında 5-10 satır yazı sildim ve yükledim, yüklemek için çok da iyi bir sisteme ihtiyaç yok, optimizasyon vs ile biraz uğraşırsanız 10'dan daha iyi oluyor hatta.

İlk çıkışındaki gibi hatalar kalmadı artık, stabil ve uygun. Sisteminiz yeterliyse geçmemeniz hata.
Bazı kişilerin kafaya kalsa Windows 7 kullanmaya devam edecekler.

Gerek yok ise niye geçesin performans artsa anlarımda bir değişiklik yok.

Ryzen 5 5600 ve RX 6600 ile kullanıyorum Windows 10'dan daha hızlı bende.

Gerek yok ise niye geçesin performans artsa anlarımda bir değişiklik yok.
Açık bir şekilde optimizasyonu Windows 10'dan daha iyiye gidiyor. Eski sorunlarla evet, Windows 10 açıkça öndeydi fakat şu an Windows 11 oldukça stabil ve akışkan. Ek olarak eski tasarımda değil modern tasarımda W11.

Boşuna ön yargıya gerek yok, veriler ortada bu makaleyi inceleyebilirsiniz: Windows 11 vs. Windows 10: is the upgrade worth it? | Digital Trends

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…