Knk ben oylebi hata yaptım bence win 7 geç p daha iyi win 11 daha kotu oyun performansı gösteriyor ama win 7 daha iyi oyun performansı gösteriyorWindows 11'e geçmeyi düşünüyorum ancak çekincelerim var, ne dersiniz şu an ne durumdadır?
Windows 7 artık fazla eski. Oyun diyorsunuz da çoğu oyunun desteği zaten kesildi bile. Güvenlik güncellemeleri de almıyor. 8.1 daha iyi.Knk ben oylebi hata yaptım bence win 7 geç p daha iyi win 11 daha kotu oyun performansı gösteriyor ama win 7 daha iyi oyun performansı gösteriyor
Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ancak çekincelerim var, ne dersiniz şu an ne durumdadır?
Oldlar için yeniWindows 7 artık fazla eski. Oyun diyorsunuz da çoğu oyunun desteği zaten kesildi bile. Güvenlik güncellemeleri de almıyor. 8.1 daha iyi.
Veee bir programı hatırlatiyim GeForce NowWindows 7 artık fazla eski. Oyun diyorsunuz da çoğu oyunun desteği zaten kesildi bile. Güvenlik güncellemeleri de almıyor. 8.1 daha iyi.
Windows 7'yi bende kullanıyorum dual boot olarak. Ama Steam, Google hatta Microsoft'un kendisi desteği kaldırdı. GeForce Now var diye her oyunu oynayabilecek değilsin sonuçta.Oldlar için yeni
Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ancak çekincelerim var, ne dersiniz şu an ne durumdadır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.