Windows 11'e geçilir mi?

Windows 10 eskisi kadar kullanışlı gelmemeye başladı. Eski performansı alamıyor gibiyim. Oyun oynayan biriyim. Windows 11'e geçiş yapılır mı? Yoksa daha mı kötü olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

G.Skill Ripjaws 8 GB C16 3200MHz 2 tane.
MSI Spatium M371 500GB.
MSI GTX 1650.
MSI A520M a Pro.
Ryzen 5 5500.

Windows 10 eskisi kadar kullanışlı gelmemeye başladı. Eski performansı alamıyor gibiyim. Oyun oynayan biriyim. Windows 11'e geçiş yapılır mı? Yoksa daha mı kötü olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

MSI Spatium M371 500GB.
MSI GTX 1650.
MSI A520M a Pro.
Ryzen 5 5500.
Şu konulardan kaçıncı açıldı artık bilemiyorum. Geçebilirsiniz gayet stabil.

MSI Spatium M371 500GB.
MSI GTX 1650.
MSI A520M a Pro.
Ryzen 5 5500.

Geç veya gecme fark etmez. O sistemde farkı hissetmezsin.

Şu konulardan kaçıncı açıldı artık bilemiyorum. Geçebilirsiniz gayet stabil.

Haklısınız fakat her yerden bir ses çıkıyor o yüzden kafa karışıklığı yarattı biraz.

Geçilir. Rufus ile geçiş yap.

Neden Rufus kullanmalıyım Update bölümünden geçsem ne farkı olacak? Merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın baştan bütün her şeyi kurmak uzun sürebiliyor.

Haklısınız fakat her yerden bir ses çıkıyor o yüzden kafa karışıklığı yarattı biraz.

Neden Rufus kullanmalıyım Update bölümünden geçsem ne farkı olacak? Merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın baştan bütün her şeyi kurmak uzun sürebiliyor.
Oyun oynayan bir kişinin bu soruyu sorması biraz saçma. Tam performans almak için temiz kurulum yapmanız lazım ve yükseltme işlemleri eski sistemden artık dosya bıraktığı için sistemi yoruyor.

Windows 10 daha iyi bence gene de siz bilirsiniz.
Şu tartışmaları yapmaktan bunaldım artık şu saçma sosyal platformunda. Bunun tartışması yüzlerce kez oldu. NT mimarisi 7den beri değişmiyor. Windows 10 ve 11 arasında da çok az bir performans farkı var. Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi ikisi de. Bana da sorarsanız ben de Windows 7 daha iyi derim.

Oyun oynayan bir kişinin bu soruyu sorması biraz saçma. Tam performans almak için temiz kurulum yapmanız lazım ve yükseltme işlemleri eski sistemden artık dosya bıraktığı için sistemi yoruyor.

Şu tartışmaları yapmaktan bunaldım artık şu saçma sosyal platformunda. Bunun tartışması yüzlerce kez oldu. NT mimarisi 7'den beri değişmiyor. Windows 10 ve 11 arasında da çok az bir performans farkı var. Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi ikisi de. Bana da sorarsanız ben de Windows 7 daha iyi derim.

Temiz kurulum yapmaya şu zamana kadar gerek duymadığım için aradaki farkı bilmemem normal diye düşünüyorum Windows 10 da sabit duruyorum ilk kurulumdan beri tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Temiz kurulum yapmaya şu zamana kadar gerek duymadığım için aradaki farkı bilmemem normal diye düşünüyorum Windows 10 da sabit duruyorum ilk kurulumdan beri tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Windows 10 sürümleri arasındaki yükseltmeler ile 11 yükseltmesinin yaratacağı performans farkı aynı değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı