Windows 11'e geçilir mi?

Artık klasik bir soru oldu bu her gün bir kişi yazıyor. Eğer donanımın yeterli ise geçebilirsin. Yükseltme yaptıktan sonra memnun kalırsan Disk Temizleme aracı ile eski sistem dosyalarını temizlemeni öneririm.

Ben yükseltme yaptım format atmaya değecek kadar kayıp oluyor mu?

Yükseltme yaparken genel şikayet driver problemi yaşamak. Eğer zaten yaşamadıysan performans kaybıda yaşamıyorsun. Zaten Driver sorunu yaşadığında hissetiriyor. Onun dışında memnun kaldıysan yukarıdaki önerim senin içinde geçerli. Çünkü win10 durduk yere yer kaplayacak.

Geçeceksen Microsoft'tan Rufus'a yazdır temiz formatla
Yok w11 deyim zaten yükseltme kullanmıştım 😃

Artık klasik bir soru oldu bu her gün bir kişi yazıyor. Eğer donanımın yeterli ise geçebilirsin. Yükseltme yaptıktan sonra memnun kalırsan disk temizleme aracı ile eski sistem dosyalarını temizlemeni öneririm.

Yükseltme yaparken genel şikayet driver problemi yaşamak. Eğer zaten yaşamadıysan performans kaybıda yaşamıyorsun. Zaten driver sorunu yaşadığında hissetiriyor. Onun dışında memnun kaldıysan yukarıdaki önerim senin içinde geçerli. Çünkü Windows 10 durduk yere yer kaplayacak.

Çok fazla dosyam var çok uğraştıracak gibi duruyor zaten yeterince alanım var hocam.

Çok fazla dosyam var çok uğraştıracak gibi duruyor zaten yeterince alanım var hocam.

Sorun yoksa sıfırdan kurmaya gerek yok. C diski içerisinde Windows.old diye bir dosya göreceksiniz. Bu aslında Windows 10 kopyanız. Bunu manuel silmek doğru bir yöntem değil. Disk temizleme aracı ile temizleyebilrsiniz. Bu geldi sadece aklıma ekstra.

Sorun yoksa sıfırdan kurmaya gerek yok. C diski içerisinde Windows.old diye bir dosya göreceksiniz. Bu aslında Windows 10 kopyanız. Bunu manuel silmek doğru bir yöntem değil. Disk temizleme aracı ile temizleyebilrsiniz. Bu geldi sadece aklıma ekstra.

Yapacağım teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı