Windows 11'e geçilir mi?

@Asrantios sistemim yetmiyordu kayıt defterinden bypass ederek geçtim. Bir performans kaybı yoktu alışamadım ve o yüzden Windows 10'a geri döndüm.
Hocam o sizin biraz şansınıza olmuş. Desteklemeyen sistemde iyi performans almak zor. Ayrıca bana göre alışamadım diyecek bir şey yok. Ayarlar menüsü aşırı farklı değil zaten vaktimizin çoğunu ayarlar menüsünde geçirmiyoruz değil mi ☺️
 
@Asrantios Performans aynı animasyonlarda kasma yaşanıyor o da normal zaten.
Ama bu kadar basit bir tasarım hatasını hala neden düzeltmiyorlar akıl alır gibi değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hayır belki ben yeni arayüzle kullanmak istiyorum. Arayüzü de güzel ama böyle bir tasarım hatası olmamalı.Bu işletim sistemi çıkalı 3 yılı geçti ayıp ya. İki tane ayarlar menüsü vardı şimdi de iki tane masaüstü sağ tık menüsü çıktı başımıza.😤 Hayır belki ben o menüyü yeni arayüzle kullanmak istiyorum.
Not:İntel işlemci kullanlar performans kaybı yaşamıyor. Performans kaybını amd işlemciler yaşatıyordu. O da çözüldü zaten.
Not 2: Windows 11 Sisteminiz eski de olsa işlemciyi Windows 10 dan daha verimli kullanıyor. Yeni arayüz çok güzel hatta windows 10 dan bile daha hızlı ama bu kadar basit bir hata nasıl çözülmez anlamıyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı