Windows 11'e geçilir mi?

Hiçbir dosyan silinmez , aynı şehilde yükseltir sürümü fakat ben önermiyorum. Windows 12'yi bekliyorum Haziran gibi geliyor umarım. Driver vesaire problemleri yaşanıyor win 11 de , Secure Boot açmanız gerekiyor bios üzerinden bazı oyunlara girebilmek için.
Windows 12 iptal. Yani o tarihte çıkmayacak.

PC daha yeni herşeyi yeni yüklemiştim en baştan indirmek çok sıkıntı bir durum. Ne gibi sıkıntılar yaşanabilir peki ?
Ben yükselterek geçtim ve ssd de sorun yaşadım, arkaplanda sadece steam discord ve tarayıcı açıkken pc kasıyor donuyordu, bilen birisine sorduğumda windows un sistem dosyaları bie birine girmiş o yüzden ölüyor dedi. Ya 11 de güncellemede sorun oldu yada yükselttiğim için. 10 da aynı sorunları yaşamadım. Herkeste olacak diye birşey yok ama benim yaşadığım bu.:D

Aynı sıfırlama gibi mavi ekran veya donmalar takılmalar ya da yüzdenin ilerlememesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz
Bu durum Windows 10'da da vardı. Açıkçası Windows 11'de bu tarz hatalarla nadiren karşılaştım.
Sadece bilgisayar sağlıklı çalışmıyordu. O da benim akılsızlığım yüzündendi. Ben de format atarak çözdüm.

3 günde bir açılan meşhur konu..
Optimize ayarlar ve stabil bir deneyim istiyorsanız 10
Güncellik ve görüntü istiyorsanız 11
Sistem Windows 11'de daha iyi performans veriyorsa ne olacak? Modası geçmiş cevapları bırakmalısınız. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı