Windows 11'e geçilir mi?

mmcagatay8

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8x2 DDR 4 lexar
SSD veya HDD modeli
1 tb ssd
Ekran kartı
MSI RTX 4060 Ventus 2X Black OC
Anakart
ASRock A520M-HVS
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Uzun süredir Windows 10 kullanıyorum sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Oyunlarda sıkıntı yaratır mı? Sistem performansında düşüş olur mu bir de bilgilerim masaüstüm falan da direkt olarak geçiyor mu?

Uzun süredir Windows 10 kullanıyorum sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Oyunlarda sıkıntı yaratır mı? Sistem performansında düşüş olur mu bir de bilgilerim masaüstüm falan da direkt olarak geçiyor mu?
  • Ben ilk zamanlarında daha geçtim, herhangi bir problem yaşamadım. Güncelleme şeklinde yaparsanız her şeyiniz direkt Windows 10'dan 11'e aktarılıyor ama imkanı varsa temiz kurulum her zaman önerimdir.

Bence geçmeyin, çok karmaşık geldi bana. Basit alışılmış yolları değiştirmişler, ses aygıtlarımı normalde hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses efektlerinden görebilmem lazım ama onu bile yapamamıştım diye hatırlıyorum.

Ekstra olarak performans açısından 10'u daha üstün, sade ve işlevli buluyorum.

Bence geçmeyin, sıkıntı yaşarsanız geri dönmesi zahmetli. Geri dönünce de düzgün çalışmaması da cabası. Ben geçtim kimseye tavsiye etmem.
Windows 10'un güncelleme desteği bitmesine az bir zaman kaldı konu sahibi geçmeyipte ne yapsın?

Benim PC eski olduğu için tpm 2.0 vb. gereksinimleri karşılamadığından rufus ile bypass edip geçmiştim ne kadar kasılmalar olsa da en azından güncel bir işletim sistemi kullanıyordum. Bi' ara Valorant indirmek istedim fakat tpm gereksinimini bypass ettiğim için oynayamadım mecbur tekrar Windows 10'a döndüm şuan kendimi 2020 yılında Windows 7 kullananlar gibi hissediyorum, yakında güncelleme desteği sona ereceği için gelecekte iyici açıklar oluşacak

Son olarak arayüz bana hiçte karmaşık gelmedi sanki ikonları ve tasarımı değiştirilmiş Windows 10 kullanıyormuşum gibi hissettim.

Geçebilirsin sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı