Windows 11'e geçilir mi?

Temiz kurulum kısmını yapmayacağım çünkü zaten 5-6 ay önce M.2'ye geçince temiz kurulumla geçilmişti yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama fikirleriniz için çok teşekküre ederim şimdi güncelliyorum. M.2'ye geçmeden önce de Windows 11 deydim fakat formatta niyeyse Windows 10'a geçme kararı aldım.

Temiz kurulum kısmını yapmayacağım çünkü zaten 5-6 ay önce M.2'ye geçince temiz kurulumla geçilmişti yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama fikirleriniz için çok teşekküre ederim şimdi güncelliyorum. M.2'ye geçmeden önce de Windows 11 deydim fakat formatta niyeyse Windows 10'a geçme kararı aldım.
Hocam oyun felan oynuyorsanız Windows 11'de kalın bence. Güncelleme olarak sadece güvenlik güncelleştirmeleri alacak eğer kurumsal/kişisel olarak kullanıyorsanız kalın.

Ben geçtim fakat AtlasOS ile modlu yaptım gereksiz uygulamalar var işlemci ve RAM'i boşa yoruyor
Hocam modlu işletim sistemlerinde tüm hizmetler ve bazı ayarlar tamamen kaldırıldığı için performans düşüşü yaşatabilir. Onun yerine orjinal Windows'tan ayar uygulamanızı tavsiye ediyorum.

Hocam oyun falan oynuyorsanız Windows 11'de kalın bence. Güncelleme olarak sadece güvenlik güncelleştirmeleri alacak eğer kurumsal/kişisel olarak kullanıyorsanız kalın.

Hocam modlu işletim sistemlerinde tüm hizmetler ve bazı ayarlar tamamen kaldırıldığı için performans düşüşü yaşatabilir. Onun yerine orijinal Windows'tan ayar uygulamanızı tavsiye ediyorum.

Hocam ben yaklaşık 1.5 senedir atlas kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım ileride olur mu bilmiyorum

Hocam ben yaklaşık 1.5 senedir atlas kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım ileride olur mu bilmiyorum
Hocam RX 550 orjinal Windows 10 için gayet yeterli. Bunları patates bilgisayarlarda en son sürüm Windows çalıştırmak için yapıyorlar.

Ram fazla tüketiyorsa yabancı hızlandırma videoları izleyin düşer o.

Merhaba Windows 10 desteği yakında bitecek ve bu durumda Windows 11'e geçilir mi? Update kısmında ücretsiz Windows 11 Pro'ya yükseltin yazan bir yer de var.
Direkt USB bellek ile yazın derim ben geçilmeli mi sorusuna sisteminiz iyiyse direkt geçin değil ise ( sistem gereksinimi karşılamıyor ise ) EnterPrise LTSC indirin ingilizce olarak kurabilirsiniz Türkçe dil desteği yok ancak kurduktan sonra ayarlardan düzeltebilirsiniz.

Şu an 11'e güncelledim 5 dk da direk bir baktım Windows 11 olmuşum bence geçilir arayüzü bayağı güzel zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı