Windows 11'e geçilir mi?

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
2026'ya yaklaştık bir Windows 11'e geçeyim dedim. Technopat'ın haberinde 25H2 güncellemesi ile beraber yok şöyle sorun böyle sorun diye yazılar gördüm, kullananlar varsa bir yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Windows 12 çıkacak sen hala geçilir mi diyorsun, tabi ki geçmelisin. Sosyal medyadaki saçma sapan haberlere inanma.

W12'nin çıkacağı hakkında çok bilgim yok, ancak geçmekle geç kalmışsın ben bir sorunla karşılaşmadım 25H2 sürümünde. Her şey yerli yerinde.

W12'nin çıkacağı hakkında çok bilgim yok, ancak geçmekle geç kalmışsın ben bir sorunla karşılaşmadım 25H2 sürümünde. Her şey yerli yerinde.
25h2 iso dosyasını indirdim şimdi, zaten çok oyun oynamıyacağım, he bide win 11'e geçmiştim ama bug sorunları ile karşılaşmıştım mesela minecraft'ta iken arka planda müzikler çalmıyordu bide müziği açınca oyun bug'a giriyordu sanırsam diğer oyunlardada olmuştu ondan windows 10'a geçmiştim geri, umarım bi daha bu bug'ları yaşamam. Yaklaşık 1 sene önce mi neydi sanırım.

25H2 ISO dosyasını indirdim şimdi, zaten çok oyun oynamayacağım, bir ara Windows 11'e geçmiştim ve Minecraft'ta iken arka planda müzikler çalmıyordu bir de müziği açınca oyun Bug'a giriyordu sanırsam diğer oyunlarda da olmuştu ondan Windows 10'a geçmiştim geri, umarım bir daha bu Bug'ları yaşamam.

Hocam bu sorunlar çözüleli çok oldu çözülmedi diyenlerin çoğuda eskilerden geçememiş yani Windows 11'e geçilir Windows 10'dan 11e 2 ay önce geçtim performans gerçekten daha iyi Windows 10 göre tabii PC niz yeteri kadar iyiyse.

Hocam bu sorunlar çözüleli çok oldu çözülmedi diyenlerin çoğuda eskilerden geçememiş yani Windows 11'e geçilir Windows 10'dan 11e 2 ay önce geçtim performans gerçekten daha iyi Windows 10 göre tabii PC niz yeteri kadar iyiyse.
Çok oyun oynamayacağım zaten yazın üst düzey sistem alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı