Windows 11'e geçilmeli mi?

Şahsen Windows 11 ilk çıktığında Windows Insider yardımı ile geçmiştim ve uzun zamandır kullanıyorum. Gayet memnunum istiyorsanız geçebilirsiniz ama çok farklı bir şey beklemeyin Windows 10'un temalı ve bir tık cilalı hali diyebilirim. Ama dünya kadar hatalı diyen arkadaşa katılmıyorum. Başlarda çok berbattı kabul ama şu anda hiçbir sorunu yok. Gayet sorunsuz ilerliyor, son gelen major Update büyük oranda düzeltti bütün sorunları. Kısaca geçeceğim diyorsanız geçin sorunları yok denecek kadar azaldı.

Hatta Windows 10 sürücüleri Windows 11 içinde kuruluyordu.
 
FPS düşüklüğü ve saçma hatalar almak istemiyorsanız geçmeyin, oyun oynayanlar için en iyisi hala Windows 10 👌

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu an APU sistemde kullanıyorum herhangi bir problem yok hocam.

Çok doğru, hala öyle çoğu Windows 10 için olan programlar Windows 11 içinde çalışıyor çünkü teorik olarak hemen hemen aynı işletim sistemi neredeyse.

Android ve HarmonyOS gibi HarmonyOS'de Android uygulama (.APK) çalışıyor mesela.
 
Arkadaşlar o zaman ben geçiyorum hiç olmadı geri geçerim ama ISO dosyası olarak mı kurayım napayım sizce?
 
Windows 10 da şu aralar sıkıntı yaşıyorum formattan sonra mesela LoL'e geç giriyor ve direk bazı oyunlar açılmıyor bu Windows 10'dan mı kaynaklı bilmiyorum ama şu aralar bir şey oluyor PC'ye.
Ben sorun yaşamıyorum. Muhtemelen sizinle alakalı bir durum. Windows 11 belki bazı hataları kaldırır ancak sanmıyorum. Sonuçta Windows 10 desteği devam ediyor. Güncellemeler sayesinde sorunlar ortadan kalkıyor. Windows 11 geçerseniz daha pişman olabilirsiniz. Bilemeyiz. Bence temizinden Windows 10 format atmak.
 
Windows 10'un temalı hali gibi ekstra neredeyse hiç özelliği yok geçmek için bir sebep yok. Ben sırf görünüşü hoşuma gittiğinden geçtim bir sıkıntım yok.
 
Arkadaşlar o zaman ben geçiyorum hiç olmadı geri geçerim ama ISO dosyası olarak mı kurayım napayım sizce?

Temiz olarak kurmanız en sağlıklısı olacaktır.
 
Arkadaşlar o zaman ben geçiyorum hiç olmadı geri geçerim ama ISO dosyası olarak mı kurayım napayım sizce?
Windows'un kendi aracı var o şekilde geçebilirsin ama bu temiz kurulum olmaz ve eski sistemin artık dosyaları da seninle birlikte gelir, onun yerine temiz kurulum yapmak daha mantıklı olacaktır. Windows 11 seni üzmeyecek kötü diyenleri aldırma uzun süredir kullanan birisi olarak söylüyorum hata oranı çok azaldı gayet stabil bir işletim sistemi şu anda windows 10'a göre artıları da baya fazla bana göre.
 
Temiz olarak kurmanız en sağlıklısı olacaktır.

Temiz kurulum olarak çok bir bilgim yok bir zarar veriririm diye korkarım o yüzden ISO'yla kuracağım ama sıkıntı çıkar derseniz yukaridaki abide bilgisayarcı onlada bir ara hallederiz.

Windows'un kendi aracı var o şekilde geçebilirsin ama bu temiz kurulum olmaz ve eski sistemin artık dosyaları da seninle birlikte gelir, onun yerine temiz kurulum yapmak daha mantıklı olacaktır. Windows 11 seni üzmeyecek kötü diyenleri aldırma uzun süredir kullanan birisi olarak söylüyorum hata oranı çok azaldı gayet stabil bir işletim sistemi şu anda Windows 10'a göre artıları da bayağı fazla bana göre.

Tamam çok teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı