Windows 11'e geçilmeli mi?

hezuce

Picopat
Daha fazla  
Uzun süredir Windows 10 kullanıyorum sürekli W11'e geçtim geri döndüm geçtim geri döndüm sizce şu zaman geçilmeli mi?

Uzun süredir Windows 10 kullanıyorum sürekli W11'e geçtim geri döndüm geçtim geri döndüm sizce şu zaman geçilmeli mi?

Tavsiye etmiyorum sisteminiz nedir?

1 yıldır Windows 11 kullanıyorum, Windows 10'a göre daha hızlı olduğunu hissettiriyor bana. Hatta oynadığım oyunlarda FPS artışı olmuştu herkeste aynı olur mu bilmem.

İşlemciniz Intel 8. nesil üstü ve AMD muadiliyse ve ekran kartınız iyiyse geçilebilir. Ben ilk günden beri kullanıyorum güzel sistem. Windows 10'a döndüm bir ara hemen 2 güne geçtim. Windows 11 bırakılmaz. Ama sisteminiz kötüyse Windows 10'da kalmaya devam edebilirsiniz. Windows 12 2024'e gelmesi kesin gibi. Ve Windows 7 ve 10 gibi bir yenilikle çıkacağımızı sanıyorum. Windows 11, Windows 8 ve Vista gibi makyajlanmış sürüm bence. Asıl babalar hep makyajlanmıştan sonra geliyor zaten genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı