Windows 11'e geçilmeli mi?

Rosso Valentino

Kilopat
Bu sistemle daha önce bir hevesle Windows 11'e geçtim fakat performans olarak Windows 10'u aratmıştı bana. Menüde kasmalar yaşadım özellikle... Fakat şöyle ki ben temiz kurulum olarak değil Windows Update üzerinden yükseltmiştim. Hoşuma gitmeyince tekrar aynı yer üzerinden Windows 10'a geçtim. Temiz kurulum yapsam fark eder mi sizce? Ayrıca sizce gerçekten şimdi Windows 11'e geçilmeli mi yoksa 10'a olan destek sona erene kadar şimdilik kullanmak daha mı mantıklı?

Şahsen tavsiye etmiyorum. Windows 10 2025 Ekim'de güncelleme desteği son bulacak. O zamana kadar Windows 10'dan devam et bence. Ben öyle yapacağım.

Hocam şu ana kadar kullanmışsınız bence yine kullanılır destek bitince geçersiniz hem o zamana daha optimize olur

23H2 stabil bir şekilde çalışıyor, oyun performansı da iyi. Ben herhangi bir sorun yaşamadım ancak 24H2’de sorun yaşayan kişi sayısı oldukça fazla.

Ryzen 5 5600 - 2x8 Kingston Fury 3200Mhz - MSI A320m PRO-E - RX 570 4GB - 500W
Sistemin fena değil aslında bence Windows 11 güzel olur.

Destek kesilince mecburi geçeceksin işin yoksa boştaysan çak formatı geç hiç yoktan alışma sürecini hızlı tamamlarsın.

Bu sistemle daha önce bir hevesle Windows 11'e geçtim fakat performans olarak Windows 10'u aratmıştı bana. Menüde kasmalar yaşadım özellikle... Fakat şöyle ki ben temiz kurulum olarak değil Windows Update üzerinden yükseltmiştim. Hoşuma gitmeyince tekrar aynı yer üzerinden Windows 10'a geçtim. Temiz kurulum yapsam fark eder mi sizce? Ayrıca sizce gerçekten şimdi Windows 11'e geçilmeli mi yoksa 10'a olan destek sona Eren'e kadar şimdilik kullanmak daha mı mantıklı?

Windows 10 babadır. Bende Windows 11'i 2 sene kullandım PC gayet yeterli olmasına rağmen performans sorunları yaşadım. Windows 10 desteği bitene kadar devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı