Windows 11'e geçilmeli mi?

Worldd

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
11th Gen i5-11400H 2.70GHz
1 yıl önce falan bilgisayarı tamire götürmüştüm, bilgisayarı Windows 10 yaptık oyunlarda daha stabil olduğu söylendi. Bugünde Windows 11 güncellemesi gelmiş sizce yapmalımıyım? (laptop)

1 yıl önce falan bilgisayarı tamire götürmüştüm, bilgisayarı Windows 10 yaptık oyunlarda daha stabil olduğu söylendi. Bugünde Windows 11 güncellemesi gelmiş sizce yapmalı mıyım? (laptop)

Ya bence 16 GB RAM ile gecmek cok mantıklı değil eğer çok gecmek istiyorsan geç onun dısında Windows 10 hala iyi.

W

1 yıl önce falan bilgisayarı tamire götürmüştüm, bilgisayarı Windows 10 yaptık oyunlarda daha stabil olduğu söylendi. Bugünde Windows 11 güncellemesi gelmiş sizce yapmalı mıyım? (laptop)

Windows 11 daha betadayken kullanmaya başladım gayet güzel ve stabil. Linux düşünmüyorsanız geçmenizi tavsiye ederim.

Ya bence 16 GB RAM ile gecmek cok mantıklı değil eğer çok gecmek istiyorsan geç onun dısında Windows 10 hala iyi.

16GB RAM'in ne suçu var. Bende okulun 2. nesil i3 işlemcili laptopu var. 12GB RAM taktım, rufusla ram ve tpm i kapatıp kurdum cayır cayır çalışıyor. Python anlatıyorum, video açıyorum, autocad anlatıyorum... Liste uzar gider.

16GB RAM'in ne suçu var. Bende okulun 2. nesil i3 işlemcili laptopu var. 12GB RAM taktım, rufusla ram ve tpm i kapatıp kurdum cayır cayır çalışıyor. Python anlatıyorum, video açıyorum, autocad anlatıyorum... Liste uzar gider.
ya win 11 boşta daha fazla kullanıyor ondan dolayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı