sana home key verebilirim ama nsl...Pro geçiş keyini nerde bulabilirim?
Şimdi aldığım ürüne baktım, Windows 10 Home OEM key almışım. Windows 11 Home Single Language seçmiştim kurulum yaparken, sorunun sebebi o olabilir mi?
Sana Home key verebilirim ama nasıl?
Alttakini girebildim fakat şimdi de böyle diyor. İnternet yok diyor.
Anladım, çok teşekkürler. O alttaki keyi girmiş bulundum onu geri almamın bir yolu var mı? Ya da OEM keyime bir sıkıntı yapar mı formatladığım zaman?O keyleri girmeyin, Home sürümü zaten ilk 30 gün deneme süresi ile geldiği için geçiş için key yok.
Format atmanız gerekecektir.
Oem key zarar görmez, üst mesajda yeni bir yöntem belirttim lütfen deneyin.Anladım, çok teşekkürler. O alttaki keyi girmiş bulundum onu geri almamın bir yolu var mı? Ya da OEM keyime bir sıkıntı yapar mı formatladığım zaman?
2 Key'de işe yaramadı, formatlamayı deneyeceğim. Çok teşekkürler yardım için.Oem key zarar görmez, üst mesajda yeni bir yöntem belirttim lütfen deneyin.
Rica ederim, geçmiş olsun2 Key'de işe yaramadı, formatlamayı deneyeceğim. Çok teşekkürler yardım için.
Merhaba, format atarak Windows 11 Home kurdum fakat sorunum gene düzelmediRica ederim, geçmiş olsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.