Windows 11'e geçiş sonrası adaptör bozuldu

Şevki1453

Decapat
Daha fazla  
Yeni laptop aldım, lakin 3 gün önce Windows 11'e geçtim. Güncelleme ile geçince sorunlar başladı. Güç kaynaklı sorunlar... Adaptör bozuldu (orijinal), sonra yenisini aldım ama bu sefer de şarj gidip geliyor, oyun oynarken kasma oluyor.
Sizce Windows 11'den kaynaklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim yok mu? Çok komik vallahi.
Windows 11 RTM sürüm çıktı ayrıca.
Farketmez bunu ben demiyorum yaz googleye çoğu kişi Windows 11 den memnun değil ve problemleri çok belki güç kaynaklı sorun olabilir çözüm getirmiyorsunuz ben çözüm odaklı forum açtım lütfen artık cevap yazmayın ..
Bozabilir hocam, fazla güç çekmesi yeterli. Attığım mesajı düzenledim tekrar okuyun lütfen.
Olabilir değilmi cunku daha öncesinde sorun yoktu böyle ..

Fark etmez bunu ben demiyorum yaz Google'a çoğu kişi Windows 11'den memnun değil ve problemleri çok belki güç kaynaklı sorun olabilir çözüm getirmiyorsunuz ben çözüm odaklı forum açtım lütfen artık cevap yazmayın.

Olabilir değil mi cunku daha öncesinde sorun yoktu böyle.

Cevap yazabilirim bu seni ilgilendirmez. Dediğim gibi cihazda başka bir sorun var donanımsal. Servise gönderin. Windows 11'den memnun olmayanların hepsinin "adaptörü" bozulmuyor. Servise gönderin yapabileceğiniz bir şey yok şu an. Yalnız Windows 10 yükleyip göndermeniz de fayda var bizim Türk servisleri Windows 11 yüzündendir gibi aptal aptal konuşabilirler bahane arıyorlar çünkü çok yaşadık geçmişte.

Bozabilir hocam, fazla güç çekmesi yeterli. Attığım mesajı düzenledim tekrar okuyun lütfen.

Hayır bozamaz. Fazla güç çekme durumu cihazda kısa devre olmadığı sürece olmaz (OC ayrı konu). Yazılım kullanıcının müdahalesi olmadan fazla güç çektirip cihazı bozması aklı hayale gelecek şey değil zaten :D.

Hayır bozamaz. Fazla güç çekme durumu cihazda kısa devre olmadığı sürece olmaz (OC ayrı konu). Yazılım kullanıcının müdahalesi olmadan fazla güç çektirip cihazı bozması aklı hayale gelecek şey değil zaten :D.
Bahsettiğimiz yazılım geçen gün yayımlanmış bir işletim sistemi hocam.

BIOS'unda bir yazılım olduğunu ve ufak bir hata sonucu tüm donanımları yakabileceğinizi de hatırlatırım. Kullanıcı win 11 kurduktan sonra henüz yayınlanmış bir BIOS sürümünü kurmuş olabilir. E Tabii bunun durumumuzla pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum orası ayrı konu.

Bahsettiğimiz yazılım geçen gün yayımlanmış bir işletim sistemi hocam.

BIOS'unda bir yazılım olduğunu ve ufak bir hata sonucu tüm donanımları yakabileceğinizi de hatırlatırım. Kullanıcı Windows 11 kurduktan sonra henüz yayınlanmış bir BIOS sürümünü kurmuş olabilir. E tabii bunun durumumuzla pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum orası ayrı konu.

BIOS'dan bahsetmiyoruz şu an. Windows 11'in altyapısı zaten Windows 10 :D.

Arkadaşın mood.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm odaklı bir şey arıyorsanız Acer marka laptop almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Arkadaşın mood.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm odaklı bir şey arıyorsanız Acer marka laptop almayın.

Valla dostum ben Acer bu kadar kotu olacagini tahmin edemezdim nitro 5 serisi tutulan serisi diye aldık pişman olduk gercekten ..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı