Windows 11'e geçiş sonrası internet yavaşlığı

storghost11

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Amd Radeon Graphics
Anakart
B450M H
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600g
Merhaba. Ben Windows 10 kullanıcısıydım Windows 11'e geçtim. Driver Booster ile driverlerimi kurdum internetin yavaş olduğunu fark ettim. Oyunlarda sürekli gecikme vardı. 5 MB'lik bir dosyayı 30Dk'da indiriyor. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Windows 10 kullanıcısıydım Windows 11'e geçtim. Driver Booster ile driverlerimi kurdum internetin yavaş olduğunu fark ettim. Oyunlarda sürekli gecikme vardı. 5 MB'lik bir dosyayı 30Dk'da indiriyor. Nasıl düzeltebilirim?

Driver Booster kullanmayın. Yanlış ya da eski sürücü kurabiliyor. USB ile temiz kurulum yapın. Sürücüleri manuel olarak yükleyin.

Hepsinimi yükleyeceğim yoksa mesela 3 APU'dan 1 tanesi 4 chipsetten 1 tanesi mi?
Her bir sürücünün sadece güncel versiyonlarını kurun. 4 chipsetin en güncelini kurun yani. Altta LAN, SATA, Ses Desteği gibi bölümler var. Oradaki sürücüleri de kurmayı unutmayın. Uygulama kısmında App Center diye bir uygulama var. Onu yükleyip uygulamalarınızı güncel tutabilirsiniz. BIOS güncelleme desteği var mı bilmiyorum ancak varsa o uygulamadan BIOS güncellemesini de yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı