Windows 11'e geçiş sonrasında Valorant TPM 2.0 hatası

ddecaf

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle selam ,bilgisayarım Windows 11 için yeterli şeylere sahip olmadığı için "

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

" Şu videodaki dayının yaptıklarını yaptım. TPM falan hepsini sildim, bypass ederek Windows 11 yaptım. Sonrasında Valorant'a girmeye çalışınca TPM 2.0 hatası vermeye başladı. Tekrardan Windows 10 yapdığımda ise bu durum devam etmeye başladı. BIOS bölümünde de yok, ne yapabilirim?
(Bu arada bundan önce Valorant falan girebiliyordum, her şey mükemmel işliyordu.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Programı çalıştırıp Mainboard kısmına bakın.

Valorant ve bazı uygulamalar Windows 11 için TPM 2.0 zorunluluğu getirdi ve muhtemelen senin bilgisayarında TPM 2.0 yok o yüzden girmiyor. Bunun bir çözümü yok. Windows 10'a dönersen düzelir.

Son düzenleme:
Hocam ben 4 konu gördüm bugün, Windows 10 da olduğunu bilmiyorum pardon. Bu arada ama Riot sanırım Windows 10 içinde getirdi çünkü dün ve bugün 6 7 tane Windows 10 TPM için konu açıldı.
Bir keresinde gene windows 11 yapıp 10 a geri dönmüşdüm sonra valorantra falan giriyordu şimdi neden böyle yapıyor hiç bir şekilde anlamış değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı