Windows 11'e geçişte ürün anahtarı değişir mi?

• Konuyu başlatan Ar0m
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 315

Ar0m

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 Pro'dan Windows 11 Pro'ya geçiş yapacağım ancak Windows 10'da kullandığım ürün anahtarı CMD'de etkinleşti Windows 11'de sorun çıkartır mı? Windows 11'e ayrı ürün anahtarı gerekir mi? (Sıfırdan kurmayacağım yükselteceğim ve uygulama üzerinden yapacağım).

Windows 10 Pro'dan Windows 11 Pro'ya geçiş yapacağım ancak Windows 10'da kullandığım ürün anahtarı CMD'de etkinleşti Windows 11'de sorun çıkartır mı? Windows 11'e ayrı ürün anahtarı gerekir mi? (sıfırdan kurmayacağım yükselteceğim ve uygulama üzerinden yapacağım).

OEM Windows 11 gelen laptopumu format yoluyla Windows 10'a düşürdüm ona rağmen Windows 10'da ürün anahtarım etkinleştiriliydi (anakarta gömülü olduğu için).

Yükseltme yolu ile geçiş yaparsanız gerek kalmaz ama format yolu ile geçiş yaparsanız tekrardan etkinleştirmek lazım diye biliyorum.

OEM Windows 11 gelen laptopumu format yoluyla Windows 10'a düşürdüm ona rağmen Windows 10'da ürün anahtarım etkinleştiriliydi (anakarta gömülü olduğu için).

Yükseltme yolu ile geçiş yaparsanız gerek kalmaz ama format yolu ile geçiş yaparsanız tekrardan etkinleştirmek lazım diye biliyorum.

Teşekkürler dediğim gibi zaten geçil yapacağım.

OEM key ile mi etkinleştirdin yani. Şu ucuz olanlardan. Eğer öyleyse sıkıntı olmaz yükselttiğinde anahtar istemez.

Hayır internette CMD ile etkinleştirmenin yolu vardı bedava ile öyle etkinleştirdim.

Key girmemişsin sıkıntı yaratır ya Windows 11'e geçip yeniden CMD'den etkinleştirmen lazım ya da Windows 11'e geçip key almanız lazım key alacaksanız SağlamLisans tavsiyemdir, 3 adet bilgisayarım var keyleri oradan aldım.

Key girmemişsin sıkıntı yaratır ya Windows 11'e geçip yeniden CMD'den etkinleştirmen lazım ya da Windows 11'e geçip key almanız lazım key alacaksanız SağlamLisans tavsiyemdir, 3 adet bilgisayarım var keyleri oradan aldım.

Şu an almam mümkün değil kurulumu yaptıktan sonra etkinleştiriliyor mu yoksa kurulumda direk girmemmi lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı