Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

texman

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller dostlar.

ASUS TUF Gaming F15 kullanıyorum (RTX 3050, 16 GB RAM, i5 11. nesil, 512 SSD)
Windows 10 Pro kullanıyorum normalde.
PC'yi temizlik için gönderiyorum (termal macun vs.) o sıra formatla Windows 11 geçmek mantıklı mı? Benim için hem oyun performansı hem de günlük hayat kullanımı aynı dengede ne önerirsiniz?

İyi sosyaller dostlar.

ASUS TUF Gaming F15 kullanıyorum (RTX 3050, 16 GB RAM, i5 11. nesil, 512 SSD)
Windows 10 Pro kullanıyorum normalde.
PC'yi temizlik için gönderiyorum (termal macun vs.) o sıra formatla Windows 11 geçmek mantıklı mı? Benim için hem oyun performansı hem de günlük hayat kullanımı aynı dengede ne önerirsiniz?
İşlemcinden dolayı aldığın performans artacaktır geçmen mantıklı.

Şu an geçmenizde bir sakınca olacağını sanmıyorum aksine daha da iyi olabilir sizin açınızdan çoğu sorun giderildi hemen hemen şu an stabil tabii bu PC'den PC'ye değişir.

İşlemcinden dolayı aldığın performans artacaktır geçmen mantıklı.

Hocam şu an Windows 10 Pro'da boştayken 2 3 kullanim goruyorum yukte 30 40 vs performans kaybi gormek istemem tabii.

Şu an geçmenizde bir sakınca olacağını sanmıyorum aksine daha da iyi olabilir sizin açınızdan çoğu sorun giderildi hemen hemen şu an stabil tabii bu PC'den PC'ye değişir.

Çoğu yerde gördümde RAM kullanımı fazla diyor o yüzden bir tedirginlik yaratiyor insanda.

Hocam şu an Windows 10 Pro'da boştayken 2 3 kullanim goruyorum yukte 30 40 vs performans kaybi gormek istemem tabii.

Çoğu yerde gördümde RAM kullanımı fazla diyor o yüzden bir tedirginlik yaratiyor insanda.

Hocam Windows 11 geçmek mantıklı fakat ona para vermeyin Windows otomatikman size indirterek free bir şekilde yapıyor.

Hocam Windows 11 geçmek mantıklı fakat ona para vermeyin Windows otomatikman size indirterek free bir şekilde yapıyor.

Şu an lisaanslı kullanıyorum Windows 10'u sanırım anakarta yazılmış şekilde ISO dosyası ile format atıp kurmak istiyorum eğer kaybım olmicaksa performans için geçeceğim.

Eğer ki işlemcin 12. nesil olsaydı büyük bir fark olabilirdi fakat 11. nesil işlemcide teknolojiler yeni olduğu için büyük etki görmen zayıf ama Windows 10'dan daha düşük değerlerde almazsın hatta yer yer daha iyi olabilir.

Eğer ki işlemcin 12. nesil olsaydı büyük bir fark olabilirdi fakat 11. nesil işlemcide teknolojiler yeni olduğu için büyük etki görmen zayıf ama Windows 10'dan daha düşük değerlerde almazsın hatta yer yer daha iyi olabilir.

Hocam performans kaybı istemem Windows 10 yakında güncelleme almicağı için ayrıyeten geçmeyi düşünüyordum.

2 senedir Windows 11 kullanıyorum hem de desteklemeyen bir işlemci ile... Sisteminiz güncel bir sistem. Windows 11 kullanmanız mantıklı

Ayrıca RAM tüketimi fazla konusunda haklısınız ama boşta 4 GB civarı tüketim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı