Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

gserkon

Hectopat
Daha fazla  
Selam sistem.
RX 580 8 GB.
i3-12100F.
16 GB DDR4 3600MHz.
Gigabyte B760M.
Dahasını da aşağıda görebilirsiniz. Sistemim böyle Windows 11 ücretsiz geçme yeri gelmiş ayarlara sizce geçmeli miyim? Performans düşüşü olur mu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben genel olarak memnun değildim o yüzden tekrar Windows 10'a geçtim. Deneyimlemeden bilemezsin performans düşüşü olur mu olmaz mı?

Geçmek için neyi bekliyorsun bariz performans düşüşü olsa kimse geçmezdi zaten. 1600 AF işlemcim için konuşursam gayet performanslar aynı. Windows 11'de ufak tefek görsel değişiklikler var onun haricinde fark yok ama güncel kalmak iyidir.

arkadaşlar yardım edermisiniz ücretsiz bir şekilde geçtim ama windows etkin değil dediği için internetten ücretsiz kms kodu ile yaptım fakat insanlar güvenli değil falan diyor doğrumudur

Arkadaşlar yardım eder misiniz ücretsiz bir şekilde geçtim ama Windows etkin değil dediği için internetten ücretsiz KMS kodu ile yaptım fakat insanlar güvenli değil falan diyor doğru mudur?

Açık kaynaklı proje Microsoft activation scripts var en güvenlisi o. GitHub sayfasından bakabilirsin.

Selam sistem.
RX 580 8 GB.
i3-12100F.
16 GB DDR4 3600MHz.
Gigabyte B760M.
Dahasını da aşağıda görebilirsiniz. Sistemim böyle Windows 11 ücretsiz geçme yeri gelmiş ayarlara sizce geçmeli miyim? Performans düşüşü olur mu sizce?

Windows 10 da kalmanız daha sağlıklı olabilir 11 de kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı