Merhaba Windows güncelleme bildirimi geldi. Windows 11 için bilgisayarınız hazır falan diyordu ama yüklemeli miyim bilmiyorum. İlk çıktığında denemiştim Windows 10'da PES 17 oynarken Windows 11'de çok kasmıştı. 10 FPS'te oynanıyordu. Windows 11'e geçmeli miyim?
Merhaba Windows güncelleme bildirimi geldi. Windows 11 için bilgisayarınız hazır falan diyordu ama yüklemeli miyim bilmiyorum. İlk çıktığında denemiştim Windows 10'da PES 17 oynarken Windows 11'de çok kasmıştı. 10 FPS'te oynanıyordu. Windows 11'e geçmeli miyim?
Windows 7 kullanıyordum. İnsanlar Windows 8, 8.1 derken 10 kullanmaya başlamışlardı. Canım sıkkındı. Gece terli şekilde uyanıp bu soruyu sordum. Windows 10'a geçmek şart mıdır? Yooo deyip geri yattım.
Cihaz Adı: Acer Swift 3
İşlemci: AMD Ryzen 3 4300U with Radeon Graphics - 2.70 GHz
Takılı RAM: 8,00 GB
Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Edisyon: Windows 10 Pro
Sürüm: 22H2
Windows şimdilik Microsoft tarafından yayınlanmış en hatasız ve oyun için en iyi performans veren Windows sürümüdür. Windows 11'e geçmek şart değil kesinlikle!
Windows 7 kullanıyordum. İnsanlar Windows 8, 8.1 derken 10 kullanmaya başlamışlardı. Canım sıkkındı. Gece terli şekilde uyanıp bu soruyu sordum. Windows 10'a geçmek şart mıdır? Yooo deyip geri yattım.
Herkes farklı sonuç alıyor. Şahsen ben hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca oyunlarda bilgisayarımın performansı arttı. Ama sizin gibi sorun yaşayanlar da var. Her konuda da diyorum, Windows 11'e şu an geçmek şans işi. Bu riski almak istiyorsanız deneyebilirsiniz. Şayet beğenmezseniz geri dönme butonu da mevcut.