Windows 11'e geçmeli miyim?

Dorukhan123

Decapat
Daha fazla  
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
Toshiba-TR200
Ekran kartı
GTX 1050 3gb
Anakart
Intel(R) Core(TM) i5-9300H CPU @ 2.40GHz 2.40 GH
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-9300H CPU @ 2.40GHz 2.40 GH
Evet arkadaşlar 2.5 yıldır Windows 10 kullanıyorum ve bulduğum oyunları tüketen bir vatandaşım. Windows 11 Update'si gelmiş geçmeli miyim oyunlar açılır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Anakarta da işlemciye de aynı şeyi yazmışım kusuruma bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem destekliyorsa geçebilirsiniz, bir engel yok. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Geçmende bir engel yok sana kalmış. Şahsen ben geçmedim ve geçmiyeceğim sistemim iyi olsa bile çünkü ilkel Windows özelliklerini seviyorum. Ama Windows 11 güzel be driver destekleri de geldi. Bence kur, modern bir tasarımı var ve gayet hızlı bir işletim sistemi.

Evet arkadaşlar 2.5 yıldır Windows 10 kullanıyorum ve bulduğum oyunları tüketen bir vatandaşım. Windows 11 Update'si gelmiş geçmeli miyim oyunlar açılır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Anakarta da işlemciye de aynı şeyi yazmışım kusuruma bakmayın.

Ben 11 kullanıyorum şu ana kadar bir bugunu ya da sıkıntısını yaşamadım ama infomdaki sistemi kullanmama rağmen çok nadir 2-3 saniyelik ağır kasmalar yaşıyorum.

Ben 22H2 ön izleme sürümündeyim, bazen Eplorer'in donması veya görev yöneticisinde sıkıntılar yaşayabiliyorum. Tabii senin de sorun yaşayacağın anlamına gelmez.

Ben 22621.4 sürümünü kullanıyorum ve hiçbir hata yok. 21h2'de zaman zaman mavi ekran alıyordum ancak 22H2 ile bu sorunu cozmusler hiç düşünmeden geçebilirsiniz.
Ben 22621.4 sürümünü kullanıyorum ve hiçbir hata yok. 21h2'de zaman zaman mavi ekran alıyordum ancak 22H2 ile bu sorunu cozmusler hiç düşünmeden geçebilirsiniz

(release_svc_oem)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı