Windows 11’e Geçmeniz İçin 11 Sebep

Alışkanlık elbette var, Windows XP'den bu yana Windows'la büyümüş biriyim. Ama alışkanlık bir yana, bu bir "feature". Yıllardır kullanılan bir özelliği tak diye çıkarttılar. Diğer bir şey ise Taskbar'a sağ tıklandığında "Görev Yöneticisi" vardı. Ben uzun bir süre CTRL + ALT + DELETE kombinasyonunu kullanıyordum. Daha sonra bunu sürekli yapmak yormaya başladı. TKL klavyeye geçmek de bunu etkiledi tabi. Windows 10'da taskbar'a sağ tıklayıp görev yöneticisi deyip açmaya o kadar alıştım ki, bu bile Windows 11'de yok. Bu W11'in taskbar tasarımcısı kimse işten atsınlar gerçekten.

Bak bu kullandığım bir özellik W11 de baslat menu tuşuna sağ tıklayarak aynı işlemi yapabiliyorsunuz.

Dosya Ekleri

• task_ss.png
    336,4 KB · Görüntüleme: 42
Görev çubuğu düğmelerini birleştirmeme seçeneği dışında Windows 11'den gayet memnunum. Ama işte alışkanlık.

Taskbarı isterseniz klasik windwoslardaki gibi sola yaslayabiliyorsunuz ben şu an alıştığım gibi sola yaslı olarak kullanıyorum

Bazen işlemci boştayken donuyor. Görev çubuğunda gezinirken alakasız simgeler çıkıyor. Bazen gereksiz yere fan çalıştırıyor. Bazı yaygın olmayan uygulamalarla uyumluluğu yok. Wi-Fi sorunları ile boğuşuyorum. Bu sebeplerin yanında bunları da bi düşünün derim.

O kadarda büyük değil abartmayın. Birkaç hafta öncesine kadar 1280x720 çözünürlükteydim ve boyutu hiç rahatsız edici derecede değildi. Şimdi 1920x1080'deyim, biraz küçük geliyor.

Bizim millette şey var aaa yenisi çıkmış hemen indireyim ya da satin alayim hastalığı suan icin hic gerek yok win10 gayet stabil ve kararli bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…