Windows 11'e geçtikten sonra bilgisayar performans ayarları bozuldu

Daha fazla  
Arkadaşlar laptopta sağ altta en iyi performans dengeli güç tasarrufu adında 3 tane performans seçeneği oluyordu. Ben ara sıra değiştiriyordum. Bilgisayarı formatlamadan Windows 11'e yükselttikten sonra gitti ve güç tasarrufu modunda kaldı. Onu nasıl açabiliyoruz Windows 11'de bulamadım bir türlü. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar laptopta sağ altta en iyi performans dengeli güç tasarrufu adında 3 tane performans seçeneği oluyordu. Ben ara sıra değiştiriyordum. Bilgisayarı formatlamadan Windows 11'e yükselttikten sonra gitti ve güç tasarrufu modunda kaldı. Onu nasıl açabiliyoruz Windows 11'de bulamadım bir türlü. Ne yapmalıyım?
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Ardından aşağıda ki kodu kopyalayıp yapıştırın. Bu şekilde Nihai Performans ayarını elde edebileceksiniz.

powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Ardından aşağıda ki kodu kopyalayıp yapıştırın. Bu şekilde nihai performans ayarını elde edebileceksiniz.

powercfg -duplicatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749Eb61

Yaptım bu ayarı. Fakat işlemci sıcaklığı konusunda olağanüstü ısınma olmaz umarım.

Hocam sorun dediğiniz şekilde maalesef çözülmedi. Bilgisayar Update'lerini tamamladıktan sonra batarya simgesine tıklayıp ayarlara girince gözüktü. Update'ler bitmeden gözükmüyordu. Teşekkürler gene de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı