Merhaba. Bugün Windows 11'e geçiş yaptım Windows 10'dan, ilk 1 saat herhangi bir sıkıntı yoktu. Sonradan ses ve interneti görmemeye başladı bilgisayar. Kısaca ses kısmında çarpı var, internet hiç gözükmüyor sağ altta, herhangi bir çözümü var mı?
Merhaba. Bugün Windows 11'e geçiş yaptım Windows 10'dan, ilk 1 saat herhangi bir sıkıntı yoktu. Sonradan ses ve interneti görmemeye başladı bilgisayar. Kısaca ses kısmında çarpı var, internet hiç gözükmüyor sağ altta, herhangi bir çözümü var mı?
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, yüksek GB li bir çok uygulama yüklü bilgisayarda tekrardan geçiş yapmayı deneyeceğim. Olmaz ise Windows 10 olarak devam etmeyi planlıyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, yüksek GBli birçok uygulama yüklü bilgisayarda tekrardan geçiş yapmayı deneyeceğim. Olmaz ise Windows 10 olarak devam etmeyi planlıyorum.
Windows 10e geçmeyi düşünebilirsin oturmuş ve driverlerin hepsini otomatik yukluyor.
Yani tabide ekran kartı ile chipseti senin yuklemen daha dogru olacak.