Windows 11'e geçtikten sonra ses ve internet gitti

capcupz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair (2x8)16gb
SSD veya HDD modeli
500GB M.2
Ekran kartı
Zotac GTX 1050
Anakart
B450m S2H
İşlemci
R5 3450G
Merhaba. Bugün Windows 11'e geçiş yaptım Windows 10'dan, ilk 1 saat herhangi bir sıkıntı yoktu. Sonradan ses ve interneti görmemeye başladı bilgisayar. Kısaca ses kısmında çarpı var, internet hiç gözükmüyor sağ altta, herhangi bir çözümü var mı?

Merhaba. Bugün Windows 11'e geçiş yaptım Windows 10'dan, ilk 1 saat herhangi bir sıkıntı yoktu. Sonradan ses ve interneti görmemeye başladı bilgisayar. Kısaca ses kısmında çarpı var, internet hiç gözükmüyor sağ altta, herhangi bir çözümü var mı?

Windows 11'de bilgisayarina gore internet ses sürücüleri yoktur.

Ses ve Wi-Fİ sürücülerinde sorun var. Onları kurarsan sorunun çözülür.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler, yüksek GB li bir çok uygulama yüklü bilgisayarda tekrardan geçiş yapmayı deneyeceğim. Olmaz ise Windows 10 olarak devam etmeyi planlıyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler, yüksek GBli birçok uygulama yüklü bilgisayarda tekrardan geçiş yapmayı deneyeceğim. Olmaz ise Windows 10 olarak devam etmeyi planlıyorum.

Windows 10e geçmeyi düşünebilirsin oturmuş ve driverlerin hepsini otomatik yukluyor.
Yani tabide ekran kartı ile chipseti senin yuklemen daha dogru olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı