Windows 11'e geçtikten sonra sistem kasmaya başladı

@n_ecat sıkıntı değil Ayrıca Windows 10'un desteğinin bitmesi de umurumda değil XP değil sonuçta bu sistem ikisi de aynı kernel. Windows 8.1 o kimsenin beğenmediği 8.1 bana bunların hiçbirini yaşatmadı ya çiçek gibi sistemdi. Kapatıyorsun guncellemeri gram sıkıntı olmuyor net Fremework 4.8 kuruyorsun oldu bitti.

valla benim eski bilgisayar 2009 kasa casper neoydu onu hayata döndürmek için 3-4 ay falan önce win 8.1 kuracaktım kurulumda 5 kere çökmüştü ve 5 kullanıcı oluşturmuştum mecbur geri win 7 ultimate x64 e geçip winloader ile etkinleştirmiştim mis gibiydi win 7

Son düzenleme:
@458447 kesinlikle haklısınız Windows 10 desteği de uygulamalar tarafından kolay kolay kesilmez bence Dünyada .%70 kullanılan sistemi kesmek yürek ister biraz

valla benim eski bilgisayar 2009 kasa casper neoydu win 8.1 kurulumda 5 kere çökmüştü ve 5 kullanıcı oluşturmuştum mecbur geri win 7 ultimate x64 e geçip winloader ile etkinleştirmiştim mis gibiydi win 7
ISO sıkıntılıdır bende kurmamışım isoyu değiştirdim düzeldi. Bir de Windows 8.1 dual core işlemci ister en az.

intel core duo e7500 var 2.93 ghz hatta şuan ona ram ve ekran kartı yükseltmesi yapıp kullanmayı düşünmüyorum değil

intel core duo e7500 var 2.93 ghz hatta şuan ona ram ve ekran kartı yükseltmesi yapıp kullanmayı düşünmüyorum değil
ama laptop daha rahat ya

@n_ecat kapanmaz ki orjinal site orası yani kapanmamalı ayrıca Windows 8.1 in temel desteği 2020de bitti zaten. Genişletilmiş destek de 2023 de bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…