Windows 11'e geçtim ve FPS yarıya düştü

400'den 170'e düşüş çok büyük. Bunun W11 ile alakası olduğunu sanmıyorum. Sürücü silme geri yükleme, CSGO ayarları vs. vs. tüm klasik yöntemleri denediniz mi?
Büyük ihtimal Windows 11 ile alakalıdır.
 
Yine Technopat'ta Windows 11'le ilgili bir başlıkta birçok arkadaş Windows 11 göklere çıkarıyordu. O zamanda dedim yine diyorum Windows 11'in henüz çok yeni sıkıntılı bir çok kiside bir kişide iki kişide sorunsuz çalışıyor diye o program çok başarılı ne çok iyi tersi durumda da çok kötüdür Microsoft mütemadiyen güncellemelerle işletim sisteminin eksiklerini açıklarını hatalarını duzeltiyor birkaç yıla muazzam bir hal alır. Ayrıca herkesin bilgisayarin da farklı programlar yüklü hangi programın yahut oyunun neyle çakisaacağı belli olmaz "bende sorun yok" ama çok genel geçer bir programi indirdiğim an çöküyor misal Epic Games Battle net Cyberpunk paket bir muhasebe programı vs. Bunlar olağan şeyler.
 
Disk sıfırlamadan Win11 kurulumu yapıp sonrasında Windows.old klasörünü silebilirsin. Önceki işletim sistemi silinir.
 
Disk sıfırlamadan Win11 kurulumu yapıp sonrasında Windows.old klasörünü silebilirsin. Önceki işletim sistemi silinir.
Mesela w11 kurdum disk sıfırlamadan ama Windows.old klasörünü silmedim sonra w11 deneyimledim ve beğenmedim Windows.old u silmediğim için geri dönebilirmiyim w10a hiçbir uygulama ve ayar değişmeden?
 
Mesela W11 kurdum disk sıfırlamadan ama Windows.old klasörünü silmedim sonra W11 deneyimledim ve beğenmedim Windows.old u silmediğim için geri dönebilir miyim W10a hiçbir uygulama ve ayar değişmeden?

Sanmıyorum daha önce deneyeni de yapanı da duymadım.

Bu arada Windows 11 performans acısını bıraktım direk hoşuma gitmedi benim performans test etmeye bile gerek duymadım kullandım 1 gün sonra direk 10a geri geçtim 8'ı de sevmemistim ki sonradan 8.1 çıktı 8 kullanan yoktur herhalde bir gün 12 falan çıkar bunun düzeltilmiş guzellestirilmis versiyonu geçeriz ona kullanırız.
 
Ben bile Insider Preview sürümünü kullanıyorum (23493.1000) ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence temiz kurulum ile deneyin Windows 11'i.
 
Ben bile Insider Preview sürümünü kullanıyorum (23493.1000) ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence temiz kurulum ile deneyin Windows 11'i.
Ben karşılaştım. Ekstra sorunlarda oldu;
Dengesiz güç kullanımları,
Takılmalar,
Rahatsız edici fan sesi,
Oyunlarda fps düşüşü,
Boşta yüklü çalışması ve sıcak olması falan.

Sakat bir işletim sistemi. Windows 10 ve bir çok Linux dağıtımı şu an en iyi seçenek.
 
Bana kalırsa sizin yanlış yaptığınız bir şeylerden dolayı FPS düşmüş. Bende geçmiştim ama 15-20 FPS civarı daha düşük aldığımı hatırlıyorum. Bu kadar düşük FPS alabilmek için ekran kartı sürücüsü yüklememiş olmak gerek
 

Bende de bir problem olmadı sadece oyunlar geç açılıyor başka bir eksisi yok benim açımdan.
 



Güncel.

Kullandiginiz sisteme göre degisiyor , kalbur üstü sistemlerde windows 11den memnun kalırsınız.


400'den 170'e düşüş çok büyük. Bunun W11 ile alakası olduğunu sanmıyorum. Sürücü silme geri yükleme, CS:GO ayarları vs. vs. Tüm klasik yöntemleri denediniz mi?

Hocam CS ayarları minimum da sürücü silme flan anlamıyorum.

@Wannabe arkadaşlar CS:GO'da ayarlar minimum da çözünürlük 1024/768 kullanıyorum, driverların denetledim hepsi güncel, AMD programı da güncel.


Yüklü ve güncel.

Sadece Windows 11'den olma ihtimali 0.

4 günde bilgisayarda hiçbir şey değişmedi sadece W11'e geçtim.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…