Kesinlikle hayır!
AMD işlemciler için bayağı bir sorunlu. Bunu laptoplar için söylüyorum. Zira desktop makinem yok. Ryzen 7 4800H gibi güclü bir işlemci kullanıyorum. AMD fixeksileri çıktıktan sonra bile Windows 10 kadar performans vermiyor.
Laptop küçük işlerde bile daha fazla ısınıyor. Fanlar çok fazla çalışıyor. Dahili ekran kartı Radeon Vega kullanıyor ve AMD sürücüleri resmen berbat çalışıyor Windows 11-de. Ayrıca çooook kötü browser performansı gösteriyor. Windows 10-da 70 tane browser sekmesi açıyordum. Ne donma ne başka bir şey oluyordu. Windows 11-de 10 tane açtığımda bile artık kasıyor, ısınıyor.
Microsoft Windows 10-da 2004 sürümüyle birlikte yeni bir işlemci kullanma modu getirmişdi galiba. O zamanlarda da Intel sorunsuz çalışıyorken AMD işlemcilerde performans sorunları olmuştu. Ama Microsoft o zaman bu sorunu birkaç ayda hall etmişti. Şimdi yapamıyor. Ben dün Windows 10-a geri döndüm ve vallahi çok rahatladım. Windows 11'de nasıl bir sistemse her bilgisayarda farklı çalışıyor. Umarım düzeltirler. Görselliğini ben de çok seviyorum.