Secure boot'un mavi ekran ile nasıl bi alakası olduğunu düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok hocam.TPM'i daha açmadım. Secure Boot'u yaptıktan sonra mavi ekran yiyorum.
Secure Boot'u kapatınca açılıyorsa bir USB'ye Windows 11 ISO'su yazdırın ve sıfırdan kurun. En sağlıklısı böyle olacaktır.
Kapatınca açılıyor mu?ISO kurulum yapmaya gibi bir niyetim yok açıkçası. Bilgisayarımda oturmuş bir düzenim var ve şu anlık bozmaya niyetim yok. Zaten ISO şekilde kurulum yapsam dahi bu iki şeye ihtiyaç duyuyor Windows 11.
Şimdi yaptığım Secure Boot ayarlarını düzeltmiş olmama rağmen bu mavi ekranda takılı kaldım.
Çalışan sistemi de bozduk iyi mi![]()
www.technopat.net
Kapatınca açılıyor mu?
Hocam sistem MBR tip miydi yoksa GPT mi? Baktıklarıma göre MBR idi.Maalesef hayır.
![]()
Çözüm: 0xc000000e Windows Başlatılamıyor
Windows 7 açılırken 0xc000000e hatası alıyorsanız sabit diskinizdeki MBR yani Master Boot Record'un veya bölüm bilgisinin bozulmuş olma ihtimali çokwww.technopat.net
Bunlara bir bakın.
Hocam sistem MBR tip miydi yoksa GPT mi? Baktıklarıma göre MBR idi.
Windows açılırken anakart logosu mu geliyordu yoksa Windows mu?Ben bu ekrana hiç ulaşmıyorum dahi basmamı istediği bütün tuşlara da bastım fakat herhangi bir onarım vs. menüsüne atmıyor.
Windows'un kurulu olduğu SSD GPT olması gerek.
Windows açılırken anakart logosu mu geliyordu yoksa Windows mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.