Windows 11'e nasıl format atılır?

michaelfarradey

Centipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
RAM
8 GB, 3200Mhz, 22 CL
Ekran kartı
Nvidia GTX 1650 Ti
İşlemci
AMD Ryzen 5 4600H
Herkese merhaba,
Yükseltmeyle Windows 10'dan Windows 11'e geçmiştim yaklaşık 6 ay önce ama çok fazla hatayla karşılaşıyorum. Bu nedenle temiz kurulum yapmak ve tekrardan Windows 11 kurmak istiyorum. Daha önce hiç format atmadım herhangi bir bilgisayara ve bu yüzden yardıma ihtiyacım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki yöntemi kullanırsam temiz kurulum gibi iş görür mü? Stabil bir şekilde Windows 11 kullanmaya başlayabilir miyim? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarım tüm gereksinimleri karşılıyor. Windows sürümüm orijinal (Windows 11 Education).

Herkese merhaba,
Yükseltmeyle Windows 10'dan Windows 11'e geçmiştim yaklaşık 6 ay önce ama çok fazla hatayla karşılaşıyorum. Bu nedenle temiz kurulum yapmak ve tekrardan Windows 11 kurmak istiyorum. Daha önce hiç format atmadım herhangi bir bilgisayara ve bu yüzden yardıma ihtiyacım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki yöntemi kullanırsam temiz kurulum gibi iş görür mü? Stabil bir şekilde Windows 11 kullanmaya başlayabilir miyim? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarım tüm gereksinimleri karşılıyor. Windows sürümüm orijinal (Windows 11 education).

Sıfırlamak asla bir çözüm olmaz tavsiyem kesinlikle temiz kurulum yapmak.

Yardımcı olur musunuz, kısaca yapmam gerekenleri sıralayabilirsiniz öncelikle.
1) rufus.ie 'den Rufus'u indir.
2) Buradan Windows 11 Disk Görüntüsü'nü (ISO) indir. Download Windows 11
3) 8GB ve üzeri bir USB bellek de aldıktan sonra Rufus'a giriş yap
4) İndirdiğin ISO dosyasını seç ve yazmayı başlat (USB'deki veriler silinir)
5) Yazma işlemi bittikten sonra shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat
6)Çıkan ekranda aygıt kullan kısmını seçip USB'yi seç
7)Format ekranında çıkan tüm diskleri temizle ve çıkan diski seçip ilerle.
8)Bundan sonrası Microsoft hesabını girip kurulum yapmaktan ibaret.

Bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz tüm adımları uygulayın.

1) rufus.ie 'den Rufus'u indir.
2) Buradan Windows 11 Disk Görüntüsü'nü (ISO) indir. Download Windows 11
3) 8GB ve üzeri bir USB bellek de aldıktan sonra Rufus'a giriş yap
4) İndirdiğin ISO dosyasını seç ve yazmayı başlat (USB'deki veriler silinir)
5) Yazma işlemi bittikten sonra shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat
6)Çıkan ekranda aygıt kullan kısmını seçip USB'yi seç
7)Format ekranında çıkan tüm diskleri temizle ve çıkan diski seçip ilerle.
8)Bundan sonrası Microsoft hesabını girip kurulum yapmaktan ibaret.
Birşey sormak istiyorum bende, şimdi diyelimki formatı attık yeni bir Windows almamızmı gerekicek yoksa önceden kullandığımız windowsu geri alma varmı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı