S slayerninja90325 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #1 Cahilliğimden dolayı bu yükseltme olayını hiç anlamış değilim ISO nedir nasıl yapılır onu da bilmiyorum, fotoğrafta gösterdiğim yerden indirip yüklesem olur mu? Ayrıca yükleme yaparken disk seçme olayını falan hiç bilmiyorum sıfırım yani. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2025
Cahilliğimden dolayı bu yükseltme olayını hiç anlamış değilim ISO nedir nasıl yapılır onu da bilmiyorum, fotoğrafta gösterdiğim yerden indirip yüklesem olur mu? Ayrıca yükleme yaparken disk seçme olayını falan hiç bilmiyorum sıfırım yani.
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.974 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #11 slayerninja90325 dedi: Hocam ISO ile yükseltme yapıyor videoda acaba Media Creation Tool ile farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir farkı yok. Artı 0 Eksi
slayerninja90325 dedi: Hocam ISO ile yükseltme yapıyor videoda acaba Media Creation Tool ile farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir farkı yok.