Windows 11'e "nihayet" dedirten bir özellik geliyor

Akıcılık ve yavaşlama var diyen yada sorun yaşayan kişiler eminim ki donanım gereksinimleri karşılamadığı halde cihazlarını yükselttiler, çünkü şu anki haliyle Windows 11 performansı tartışılmaz durumda, özellikle yeni nesil oyun ve dosya sistemi performansında da ciddi bir artış var, ben hem iş bilgisayarımda hem evde kullanıyorum, burada gözden kaçan bir durumda mağaza uygulamalarının arka planda çalışıyor durumda olması, biraz android mantığıyla her uygulamayı arka planda çalıştırıyor Windows 11, 10'da bu tek tıkla kapatılabiliyordu ama 11'de bunu kapatmak zorlaştı, bu da performansınıza etki ediyor olabilir, bahsedilen hataların abartıldığını ve işin içine birazda fanboy'luk katıldığını düşünüyorum, tıpkı XP'den Vista'ya, 7'den 10'a geçerken yaşandığı gibi, bu geçişlerde de donanım gereksinimleri dikkate alınmamıştı ve hatta Vista adeta tarih yazmıştı yaşattığı hüsranla
 
Windows 11 Canary’nin 15 Kasım 2023’te yayımlanan bir sürümü ağ listesinin yenilenmesine dair bir buton içeriyormuş. Arkadaşlarla sürekli "gelsin, direkt Windows 11'e geçiyoruz." diye şakasını yapıyorduk. Gelmesi güldürdü baya.

Flash'lar hazırlandı mı? 😄
Eki Görüntüle 2021744
Hala kullanılmaz. Kim ne derse desin.
 
Windows 11 Canary'nin 15 Kasım 2023'te yayımlanan bir sürümü ağ listesinin yenilenmesine dair bir buton içeriyormuş. Arkadaşlarla sürekli "gelsin, direkt Windows 11'e geçiyoruz." diye şakasını yapıyorduk. Gelmesi güldürdü bayağı.

Flash'lar hazırlandı mı? 😄
Eki Görüntüle 2021744

Yok Win XP 64 devam P4 531 var.
 
Hocam hala Windows 11'e geçilmez ben geçtim donmalar kasmalar yaşanıyor daha hala oturmadı.

Kesinlikle katılmıyorum. Ben Windows 10'da adeta eziyet çekiyormuşum. Windows 10'da PC hep mavi ekran veriyordu fakat şu an Windows 11'de hiç sıkıntı yaşamıyorum.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı