Windows 11'e şu an geçilir mi?

bir tane bile artısı yok. uzun bi süre uzak durun. windows 11 in daha adam olacağı yok

Alakası bile yok.
Laptop

Alakası bile yok.
Hocam Windows 11'e laf atanların geneli(siz hariç) çok tuhaf sebepler sunuyor. Sürprizbozan'a bakabilirsiniz ya da ben geçen gün bir Discord sunucusundan biriyle konuşuyordum bana "Windows 11'in emojileri kötü bu yüzden Windows 11'in çöp olduğunu" söyledi.

Yani o kadar müthiş bir sistem değil de inanılmaz sorunlu da değil kaldı ki Windows 11, 10'la aynı çekirdeği kullanıyor zaten, ne kadar büyük bir fark olabilir?

Son düzenleme:
Hocam sisteminizin W11'de düzgün çalışmaması çok normal. Sisteminiz düşük W11'de orta-üst düzey sistemler için iyi gidiyor zaten.

3 yıllık bir laptop nasıl düşük olabilir kafayı mı yedin? Ofis laptopu bile değil.

Aynen çok tuhaf sebepler...

FPS düşüşü sorunu olmasa 11 kötü değil de reklam haberinden sonra daha da kuracağımı düşünmüyorum. 10'a getireceğiz haberini duyduğum anda 5 tıkla Update'i bozacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…